Kim Kardashian West:

Fansen tordner mot nytt rumpebilde

Fansen hevder realitystjernen har redigert bakdelen sin mindre(!).

BILDET SKAPTE REAKSJONER: Kim Kardashian West delte nylig et bilde på Instagram-profilen sin, som ikke har gått upåaktet hen. Foto: NTB Scanpix
BILDET SKAPTE REAKSJONER: Kim Kardashian West delte nylig et bilde på Instagram-profilen sin, som ikke har gått upåaktet hen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kim Kardashian West (38) har en av verdens best berømte bakdeler.

38-åringens rumpeparti har fått mye oppmerksomhet opp gjennom årene, og Kim har i flere år vært nødt til å svare på spekulasjoner rundt hvorvidt hun har tatt i bruk plastisk kirurgi.

Onsdag delte hun et bilde av seg selv og en mannlig modell på Instagram-profilen sin, og bildet skapte raskt reaksjoner blant følgerne.

Bildet Kim delte er fra en reklamekampanje for sitt eget skjønnhetsmerke, men det er ikke sminkeproduktene som blir lagt merke til denne gangen.

Det er nemlig bakdelen til Kim som vekker stor oppmerksomhet, og i kommentarfeltet strømmer det inn med kritikk.

Skaper reaksjoner

På bildet ser man Kim hvile rumpa på en gullbelagt krakk, kledd i en matchende badedrakt. Det er uvisst om det har noe med 38-åringen sin posering å gjøre at bakdelen ser mindre ut, eller om bildet faktisk er tuklet med.

Flere av følgerne hevder uansett at realitystjernen har gjort bakdelen sin mindre på bildet.

- Dette bildet er sykt photoshoppet. Jeg forstår ikke hvorfor dere gjør det, seriøst, vær fornøyd med den kroppen du har, kommenterer en av følgerne.

BERØMT BAKDEL: Kim Kardashians bakdel er en av verdens mest berømte, og derfor er det ikke rart at følgerne reagerer når den plutselig ser mindre ut. Foto: NTB scanpix
BERØMT BAKDEL: Kim Kardashians bakdel er en av verdens mest berømte, og derfor er det ikke rart at følgerne reagerer når den plutselig ser mindre ut. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hvorfor promoterer du din enorme bakdel, men velger å photoshoppe den på bilder for å gjøre deg tynnere, spør en annen.

- Herregud Kim, til og med bestemora mi kan se at det bildet er redigert, kommenterer en tredje.

Flere påpeker også at Kim ikke ligner på seg selv i det hele tatt på bildet.

Realitystjernen har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

BESKYLDNINGER: Kim Kardashian har virkelig fått kjørt seg i årenes løp, etter å ha blitt beskyldt flere ganger for at bakdelen hennes er operert. Foto: NTB scanpix
BESKYLDNINGER: Kim Kardashian har virkelig fått kjørt seg i årenes løp, etter å ha blitt beskyldt flere ganger for at bakdelen hennes er operert. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gråt hver dag

Til tross for all oppmerksomheten for sin store bakdel, har 38-åringen tidligere innrømmet at hun ikke er særlig fornøyd med nettopp denne kroppsdelen.

Det hevdet hun i en tidligere episode av familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians», ifølge People.

I episoden kommenterte storesøster Kourtney Kardashian (39) størrelsen på Kims rumpe, noe mamma Kris Jenner (62) ikke synes var særlig hyggelig.

- Hun liker å ha en stor rumpe. Jeg sa ikke noe for å fornærme henne, forklarte Kourtney til moren sin, før Kim svarte tilbake:

- Nei, jeg liker den ikke. Jeg gråter over den hver eneste dag.

Innrømmet rumpejuks

Selv om realitystjernen hevder at hun har komplekser for bakdelen sin, har hun tidligere sagt det totalt motsatte.

- Jeg er halvt armensk, og rumpa mi stammer fra min fars familie. Jeg er stolt av den, og den er min, jeg er ikke operert. Jeg er veldig fornøyd med meg selv, sa hun til Cosmopolitan i 2011.

Trebarnsmoren deler for øvrig ofte lettkledde bilder i sosiale medier, og i 2014 skapte hun overskrifter verden over da hun prydet forsiden av bladet Paper Magazine - med rumpa bar.

Se dette innlegget på Instagram

#BreakTheInternet

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

To år senere begynte ryktene nok en gang å svirre, med spekulasjoner om at hun har operert rumpa si. Den gang var hun også raskt ute med å avvise påstandene.

Kort tid etterpå innrømmet hun imidlertid at hun har tatt injeksjoner, altså innsprøytning av væske, i rumpa. Via sin egen nettside hevdet hun at injeksjonene har vært behandling for hudsykdommen psoriasis.

- Når utbruddene er ille, får jeg kortison sprøytet inn i rumpa, sa 38-åringen, ifølge Daily Mail.

Kardashian forklarte at kortison, et medisinsk steroid som ifølge Norsk Helseinformatikk primært brukes til å dempe kroppens immunreaksjoner, gir henne søkk i huden.

- Jeg tror det er årsaken til at ryktene om forstørring i utgangspunktet begynte å svirre, sa realitystjernen.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Rumperykter

En av de norske kjendisene som også har fått kjenne på spekulasjoner rundt bakdelen sin, er den norske toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (23).

Etter at toppbloggeren delte flere lettkledde bilder av seg selv på bloggen, begynte ryktene å svirre rundt om hun hadde endret på bakenden sin.

- Det er jo veldig hyggelig at folk bryr seg så mye om kroppen min og rumpa mi, men jeg bryr meg ikke om hva folk synes. Folk får snakke om hva de vil, det er ikke min sak, uttalte hun til Se og Hør i 2016.

Se dette innlegget på Instagram

☀️

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

To år senere dukket tv-serien «Sophie Elises verden» opp på skjermen, og da bekreftet hun spekulasjonene som lenge hadde svirret - om at hun nettopp hadde operert rumpa.

- Jeg har aldri avkreftet det, og jeg har aldri bekreftet det, men det er åpenbart at jeg har operert rumpa, sa Sophie Elise til kameraet.

- Grunnen til at jeg ikke forteller så mye om plastisk kirurgi er at da blir jeg nødt til å prate om det. Du kan gjøre mye kult og oppnå mye bra, som å skrive en bok eller endre noe politisk, men «at the end of the day» er det puppene og rumpa du må snakke om i intervjuer, sa hun i episoden.

LES OGSÅ: Forlovet seg for tredje gang - med 23 år yngre kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer