Oscar 2021:

Fansen ser rødt etter «tabbe»

Flere avdøde stjerner ble glemt under Oscar-utdelingens minneseremoni. Det fikk fansen til å reagere.

BLE GLEMT: Den avdøde «Glee»-stjernen Naya Rivera ble ikke nevnt under Oscar-utdelingens minneseremoni natt til mandag. Foto: Taylor Jewell / Invision / AP
BLE GLEMT: Den avdøde «Glee»-stjernen Naya Rivera ble ikke nevnt under Oscar-utdelingens minneseremoni natt til mandag. Foto: Taylor Jewell / Invision / AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag samlet filmstjerner og bransjefolk seg under den årlige Oscar-utdelingen i Los Angeles. Den prestisjefylte festen var naturligvis noe dempet i år grunnet pandemien, men det stoppet ikke Hollywood-eliten fra å dele ut høythengende priser.

Hvert år sørger Oscar-akademiet for å hedre minneverdige skuespillere og stjerner som har gått bort i løpet av det siste året. Christopher Plummer, Chadwick Boseman, Kelly Preston og Sean Connery var blant dem som ble minnet under nattens utdeling.

Glemte stjerner

Likevel var det noen avdøde celebre som ble utelatt, ifølge Page Six.

Fansen i sosiale medier - særskilt på Twitter - lot til å være rasende over flere døde stjerners uteblivelse. Verken «Glee»-skuespilleren Naya Rivera eller «Arrested Development»-stjernen Jessica Walter ble nevnt under minneseremonien.

33-årige Rivera omkom i en drukningsulykke i fjor sommer, mens Walter døde i mars i år - 80 år gammel.

I tillegg til de ovennevnte stjernene ble heller ikke låtskriveren Adam Schlesinger opplest. Han døde av coronaviruset i april i fjor - 52 år gammel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer