Britney Spears:

Fansen ser rødt etter sko-bilde

Sangstjernens Instagram-bilde falt ikke i smak hos fansen.

POPSENSASJON: Britney Spears (37) er kjent for de aller fleste som en sensasjon innen pop-musikk, men har også fått mye oppmerksomhet for sine personlige problemer. Foto: NTB Scanpix
POPSENSASJON: Britney Spears (37) er kjent for de aller fleste som en sensasjon innen pop-musikk, men har også fått mye oppmerksomhet for sine personlige problemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det siste tiåret har popikonet Britney Spears (37) fått mye oppmerksomhet for alle sine skandaler, i tillegg til hitlåtene sine.

Artisten har tidligere vært åpen om sammenbruddene sine, hvor hun i 2007 blant annet barberte av alt håret sitt og sjekket inn på utallige rehabiliteringssentre.

De siste årene har derimot vært noe roligere for Spears, som har funnet lykken med tolv år yngre Sam Asghari (25). Popstjernen er også svært aktiv på Instagram, men et av hennes nyeste innlegg vekker ikke bare begeistring hos fansen - for å si det mildt.

Delte sko-bilde

Det er et aldri så lite Instagram-bilde av et par ubrukte designersko som virkelig har satt sinnene i kok hos folk i kommentarfeltet på artistens Instagram-konto.

«For fire år siden kjøpte jeg mitt første par med Christian Louboutin slangeskinnshæler som kostet 6000 dollar...PS Jeg har aldri brukt dem!!!!» skriver Spears til bildet sitt.

6000 dollar tilsvarer med dagens kurs cirka 56 300 norske kroner.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

- Donere penger i stedet

Folk går nå amok i kommentarfeltet og mener at artisten kunne spart seg dette bildet.

«Det må være kult å flagre med rikdommen sin, samtidig som det finnes folk som ikke har råd til sitt neste måltid. Her er en idé, istedenfor å bruke så mye penger på ingenting, donér dem», skriver en under bildet.

«Vet du hvor mange måltider man kan kjøpe for 6000 dollar til syriske barn som lider av krig i hjemlandet?», spør en bruker.

Selv om mange fokuserer på at Spears fremhever rikdommen sin, mener andre at dette rett og slett var korttenkt av artisten:

«Kvinne, dette er ikke noe du legger ut nå til dags.»

«For en smart kvinne å være, var dette et dumt innlegg av så mange grunner», kommenteres det.

STJERNEPAR: Til tross for at Britney Spears og Sam Ashgari har vært et par i over to år dukket de først opp sammen på rød løper tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Til tross for at Britney Spears og Sam Ashgari har vært et par i over to år dukket de først opp sammen på rød løper tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dyreplageri

Ikke alle bryr seg like mye om at artisten har brukt så mye penger på fottøy hun ikke har brukt en eneste gang. Enkelte ser ut til å reagere mer på at hun har brukt penger på å tilsynelatende kjøpe sko i ekte slangeskinn.

«Gratulerer med ditt bidrag til dyreplageri. Alt for ingenting», skriver en oppgitt.

«Jeg bryr meg ikke om hvor mye du har betalt, men vær så snill å tenk på dyrene som lider for ingenting!», kommenterer en annen.

I skrivende stund har ikke Britney Spears kommentert kritikken.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

Luksus-kritikk på sosiale medier

Det er ikke uvanlig at kjente personer blir kritisert opp og ned i kommentarfelt.

Kjendisenes velstående livsstil kan ofte trigge sinne hos folk med en alminnelig månedslønn, og enkelte kommer med harde spark hver gang stjernene deler av luksusen sin i sosiale medier.

I juli måtte Khloé Kardashian (35) svare på hard kritikk etter at hun delte video av sin da 14 måneder gamle datter True Thompson kjørende rundt i en Bentley lekebil, som hun fikk i julegave.

View this post on Instagram

💘I have so much fun with her 💘

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kritikken strømmet altså inn i kommentarfeltet, men dette stoppet ikke Khloé fra å svare.

«Ummm, du vet at dette ikke er en ekte Bentley? Det er en leke. Det er ikke noen grunn til å bli så oppgitt over en baby i en lekebil. Uansett, så beklager jeg for at du føler det slik», svarte Kardashian-søsteren en av kritikerne.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: - Hun har fortsatt kontakt med Brad