VEKKER REAKSJONER: Kims antrekk har ikke falt i god jord hos fansen. Foto: Splash News
VEKKER REAKSJONER: Kims antrekk har ikke falt i god jord hos fansen. Foto: Splash News Vis mer

Kim Kardashian:

Fansen reagerer på Kims antrekk

- Husker du Paris, Kim?

Publisert

Det har gått to år siden realitystjernen Kim Kardashian (37) ble brutalt overfalt, bundet fast og ranet på hotellrommet sitt under moteuken i Paris.

I etterkant av den dramatiske hendelsen i Frankrikes hovedstad, uttalte Kim at hun ikke lenger brydde seg om de materalistiske tingene, og at hun skulle slutte å gå med smykker i offentligheten.

37-åringen fortalte samtidig at de frekke tyvene hadde hørt gjennom intervjuer at hun var begeistret for smykker, og dermed skjønte at juvelene hennes var av stor verdi.

- Jeg vet virkelig ikke om jeg noen gang vil føle meg komforabel igjen, sa hun.

Nå ser det imidlertid ut til at Kims bekymringer har flydd ut vinduet, da hun nylig dukket opp på en fest ikledd en hel del «penger» og diamanter.

CASH: Kims unike antrekk var dekket av «dollarsedler». Foto: Splash News
CASH: Kims unike antrekk var dekket av «dollarsedler». Foto: Splash News Vis mer

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen hadde nemlig på seg en kåpe og matchende sko med dollar-print, toppet med en glitrende gullveske i form av en sekk med penger.

TILBEHØR: Antrekket ville selvfølgelig ikke vært komplett uten en pengesekk i gull. Foto: Splash News
TILBEHØR: Antrekket ville selvfølgelig ikke vært komplett uten en pengesekk i gull. Foto: Splash News Vis mer

- Husker du Paris?

Kims antrekk har vekket en rekke reaksjoner hos fansen, som synes det er noe spesielt at hun velger å praktisk talt kle seg opp i en hel haug med penger.

I kommentarfeltet til Daily Mail, som har omtalt Kims antrekk, er det nemlig flere som henger seg opp i uttalelsene hun kom med etter Paris-ranet.

- Jeg tenker først og fremst på ranet i Paris. Hun skulle aldri igjen vise frem rikdommen sin, sa hun. Demens kan komme uansett alder, skriver en.

- Så mye for ikke å vise frem rikdommen sin. Etter ranet og alt, skriver en annen.

- Husker du Paris, Kim? Husker du den åpenbaringen du hadde i etterkant? Nei, tydeligvis ikke. Det gjør vi, lyder en tredje kommentar.

Fryktet voldtekt

Da realitydronningen, som er gift med Kanye West (41), ble overfalt og ranet i 2016, fryktet hun for både sitt liv og at hun ville bli voldtatt.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For to år siden ble realitystjernen Kim Kardashian offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I familiens realityprogram forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. Vis mer Vis mer

Hun skal fortvilet ha forsøkt å ringe etter hjelp da hun oppdaget inntrengerne, men ble fratatt telefonen før hun rakk å varsle politiet.

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen ble bundet rundt anklene og plassert i et badekar. Da de tok tak i anklene hennes, skal hun ha fryktet at de ville voldta henne, meldte TMZ.

Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra luksusleiligheten.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte ikke på kniver eller syre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer