Jason Momoa:

Fansen reagerer - legger seg flat

Jason Momoa får kritikk etter et besøk i Italia.

KRITIKK: Hollywood-stjerna Jason Mamoa måtte beklage seg etter han besøkte Det sixtinske kapell. Video: @prideofgypsies / Instagram Vis mer
Publisert

Forrige uke befant «Game of Thrones»-skuespiller Jason Momoa (42) seg i Italias hovedstad, Roma, for å spille inn filmen «Fast X», den tiende filmen i rekken av de velkjente «Fast and Furious»-filmene.

Mellom jobb fikk også stjernen tid til å være turist, og tok blant annet turen innom Det sixtinske kapell i Vatikanstaten. Derfra delte han flere bilder og videosnutter på Instagram.

Det fikk imidlertid fans til å se rødt.

- «Folk ønsket å ta bilde med meg»

Flere reagerte nemlig på at skuespilleren hadde fotografert og filmet inne i kapellet, noe som er forbudt.

Flere medier har omtalt saken, deriblant CNN og Entertainment Tonight.

«Vi, vanlige folk, får ikke lov til å filme inne i Det sixtinske kapell», skriver en fan i Momoas kommentarfelt, etterfulgt av et gråtefjes, ifølge Entertainment Tonight.

«Vi kan ikke ta bilder, men selvfølgelig kan kjendiser. Ikke noe imot Jason (jeg beundrer ham), men det er ikke rettferdig», skriver en annen.

Dermed så 42-åringen seg nødt til å beklage Instagram-blemma.

- Det er min siste dag i Roma, og jeg bare elsker dere og Italia, forteller han i en treningsvideo på Instagram på søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer