Rita Ora:

Fansen reagerer etter dette

«Hvis noen ikke finner egg på butikken, er det fordi Rita Ora har alle», lyder en Twitter-kommentar.

EGG: Sangstjernen Rita Ora svømmer nærmest i egg i sin nye musikkvideo. Det er det flere som reagerer på. Foto: Skjermdump fra YouTube
EGG: Sangstjernen Rita Ora svømmer nærmest i egg i sin nye musikkvideo. Det er det flere som reagerer på. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag slapp Rita Ora (29) musikkvideoen til låten «How to be lonely», og hittil har videoen mer enn 900 000 visninger på YouTube.

Mens kommentarfeltet renner over av komplimenter og jubel fra fansen, er det imidlertid flere som har reagert på videoen i sosiale medier. I videoen ligger nemlig den britiske stjernen på gulvet - omringet av egg.

På Instagrams historiefunksjon har Ora også delt et bilde fra innspillingsdagen til musikkvideoen:

INNSPILLING: Sangstjernen delte dette bildet på Instagrams historiefunksjon etter at videoen ble publisert. Foto: Skjermdump fra Instagram
INNSPILLING: Sangstjernen delte dette bildet på Instagrams historiefunksjon etter at videoen ble publisert. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Den massive mengden egg som er brukt i musikkvideoen mener enkelte er kritikkverdig, med tanke på at mennesker verden over har hamstret inn med mat som følge av coronakrisen - og at det derfor er vanskelig å få tak i enkelte varer.

Musikkvideoen og eggene er blitt omtalt av flere medier og nettsteder de siste dagene, blant andre danske Se og Hør, Just Jared og Vulture.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

Tomme butikkhyller

Blant reaksjonene på Twitter er det flere som ironisk skriver at de «endelig» har fått et svar på hvorfor de ikke har fått tak i egg på butikken.

«Rita Ora er vel grunnen til at jeg ikke kan finne noen egg på Sainsbury's (matvarekjede, journ. anm), da», lyder en av meldingene.

«Hvis noen ikke finner egg på butikken, er det fordi Rita Ora har alle», skriver en annen på Twitter.

En tredje Twitter-bruker skriver:

«Rita Ora er grunnen til at jeg ikke har fått tak i egg de siste to ukene».

Matsvinn-reaksjoner

Det er imidlertid ikke bare mangelen på egg i butikken som får flere til å reagere. Enkelte mener også at 29-åringen sløser bort mat.

«Har noen sett den nye Rita Ora-videoen der hun knuser hundre- eller tusenvis av egg? Hun kaster bort mat», er det en som skriver, mens en annen skriver at hun har lyst til å gråte etter å ha sett den.

«Jeg har akkurat blitt fortalt om noe jeg valgte å lese, at Rita Ora ligger i egg i musikkvideoen?? Jeg blir veldig følelsesmessig påvirket av dette. Så mange egg, kastet bort. Ukokt og knust. Jeg lar kanskje meg selv gråte av dette», skriver en Twitter-bruker.

En tredje understreker at han elsker sangen, men er kritisk til eggene:

«Jeg elsker deg, og «How to be lonely» treffer meg på så mange plan. Men kastet du virkelig bort alle de eggene? Vær så snill, fortell meg at det er et eller annet triks. For jeg klarer ikke», lyder kommentaren.

Rita Ora selv har foreløpig ikke kommentert musikkvideokritikken.

LES OGSÅ: - Utelukker ikke bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer