Kim Kardashian:

Fansen reagerer etter babyavsløringen

- Du fikk akkurat en baby, men penger er likevel det som opptar hjernen din.

BLE MAMMA IGJEN: Fredag fikk Kim Kardashian sin andre sønn. Fra før av er hun mamma til sønnen Saint (3) og døtrene North (5) og Chicago (1). Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA IGJEN: Fredag fikk Kim Kardashian sin andre sønn. Fra før av er hun mamma til sønnen Saint (3) og døtrene North (5) og Chicago (1). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kom den hyggelige nyheten om at Kim Kardashian West (38) og Kanye West (41) hadde blitt foreldre for fjerde gang.

Dette avslørte Kim selv på Twitter med to meldinger til sine over 60 millioner følgere.

- Han er her og han er perfekt, delte hun først med fansen.

Kort tid etterpå fulgte den nybakte mammaen opp med å sammenligne sønnen med sin yngste datter Chicago (1).

- Han er tvillingen til Chicago. Lol. Han kommer sikkert til å forandre seg mye, men akkurat nå er han helt lik henne.

Knappe 40 minutter senere dukket det opp et bilde både på Kims Instagram- og Twitter-profil. Og mens mange spente fans sikkert håpet på å få et glimt av den nyfødte sønnen, var det derimot et bilde av fire nye lip-linere fra skjønnhetsmerket hennes, «KKWBEAUTY», som dukket opp - og deretter et bilde av en leppestift.

Skuffet

Timingen av disse reklamepostene har skapt mange morsomme reaksjoner i kommentarfeltene, ettersom det kan virke som om at styrtrike Kim er mer opptatt av å tjene penger enn at hun akkurat ble mamma for fjerde gang.

- Denne posten alene vil finansiere den nye babyens utdannelse, skriver en bruker.

- Kim, du ble akkurat firebarnsmor, hva driver du med? undrer en annen, sammen med en emoji som gråter av latter.

- Du fikk akkurat en baby, men penger er likevel det som opptar hjernen din, kommenterer en tredje.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer

- Da jeg fikk en notifikasjon om at du hadde postet en bilde, så trodde jeg at jeg skulle få se babyen din, klages det.

- Ok, dette er frekt, Kim. Du avslørte nettopp at du har fått en sønn og så poster du et bilde av lip-lineren din, påpeker enda en bruker.

- Dette er den perfekte måten å reklamere på. Gratulerer med den nye babyen, Kim.

Det var nok neppe Kim selv som satt på fødestua og promoterte skjønnhetsproduktene sine en knapp halv time etter at sønnen ble født. Mange Instagram-brukere benytter seg nemlig av apper som automatisk poster bilder for dem for å holde kontinuiteten i gang.

Men i løpet av de neste dagene kommer det helt sikkert et bilde familiens nyeste tilskudd, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var å starten av nyåret at Kim og Kanye bekreftet at de ventet sitt fjerde barn via surrogatmor.

Nyheten delte førstnevnte under talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen », og samtidig avslørte realitystjernen at de ventet en liten gutt.

- Vel, nyheten er ute. Jeg ble full på julefesten vår, og jeg fortalte det til noen folk. Jeg kan ikke huske hvem jeg sa det til, for jeg blir aldri full, sa Kim i programmet.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Derfor bruker de ny surrogatmor

Dette er ikke første gang at stjerneparet benytter seg av surrogatmor. Kim sliter med såkalt forliggende morkake - som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner - og måtte også ty til den alternative svangerskapsmetoden da yngstedatteren Chicago (1) ble født i januar i fjor.

Den gang forsøkte de vordende trebarnsforeldrene etter beste evne å holde surrogatmoren unna offentligheten, for å unngå unødvendig pressejag.

Kvinnens identitet ble dermed aldri formelt kjent, selv om hun, uten å vise ansikt, tok del i en episode av «Keeping up with the Kardashians».

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim og Kanye, som betalte dyre dommer for svangerskapet, skal ha vært svært fornøyde med prosessen og knyttet nære bånd til kvinnen. Ifølge People har de likevel valgt å benytte en annen surrogatmor til å bære fram sitt fjerde barn.

Surrogatbyttet skal ikke ha vært et opprinnelig ønske fra ekteparet, men har medisinske årsaker.

- De hadde håpet å kunne benytte seg av samme gestasjonelle surrogatmor (der kvinnen er genetisk ubeslektet med barnet, journ.anm.), men forsøket lyktes ikke. Paret har derfor funnet en annen, som nå er gravid, fortalte en kilde til ukebladet.

MET-GALLA: I natt var det duket for den årlige MET-gallaen der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Og heller ikke i år skuffet kjendisene. Vis mer

LES OGSÅ: Dette måtte Kim ofre for drømmekjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer