Bianca Ingrosso:

Fansen raste mot kjæresten - nå svarer hun

Fansen tok realityprofilen i forsvar.

KRITIKK: Bianca Ingrosso så seg nødt til å svare fansen etter at de raste mot kjæresten Phillipe Cohen. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix
KRITIKK: Bianca Ingrosso så seg nødt til å svare fansen etter at de raste mot kjæresten Phillipe Cohen. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har det stormet hardt rundt den svenske influenseren Bianca Ingrosso (25) - både på godt og vondt.

25-åringens handlinger og ord blir ofte gransket med lupe, og skandinaviske fans har lagt sin elsk på å ha sterke meninger om hva influenseren foretar seg.

I 25-åringens kommentarfelt på YouTube er det imidlertid kjæresten Phillipe Cohen (25) som nå får gjennomgå, der han hudflettes av ivrige Ingrosso-fans, ifølge blant andre svenske Hänt.

View this post on Instagram

I LOVE YOU 🖤

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Forrige uke tilbragte nemlig 25-åringen, sammen med deler av Ingrosso-familien, kjæresten Phillipe og assistenten Lovisa Worge noen dager i Los Angeles. Etter at Bianca delte en videoblogg fra reisen reagerte influenserns følgere på noen av kjærestens snodige kommentarer til assistenten.

Ved et tilfelle kaller nemlig Cohen assistenten, som også er blant Ingrossos beste venner, for «elskling».

- Skikkelig unødvendig kommentar

Litt senere i videobloggen, der de befinner seg på en restaurant, nevner han også at Worge er mer interessert i å sove med han, enn å spise burger. Kommentarene har dermed fått følgerne til å reagere kraftig.

- Men altså, vent litt nå. Sa Phillipe nettopp «elskling » til Lovisa, og senere når Lovisa sa at hun var irritert på dem så legger han til kommentaren «hun er mer interessert i å sove med meg senere», eller har jeg hørt feil? Selv om det er tull er det en skikkelig unødvendig kommentar, herregud så flaut. Jeg hadde blitt gæren på kjæresten min, kommenterer en følger.

- Sa Phillipe «elskling» til Lovisa??, skriver en annen.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Forsvarer kjæresten

Andre tar derimot Cohen i forsvar, og flere var raske til å påpeke at det hele var en spøk.

- De er jo kjempegode venner, og det er ikke så rart å kalle noen for elskling. Bianca og Lovisa gjør det jo hele tiden, skriver en bruker.

Det hele har gjort at 25-åringen selv har sett seg nødt til å forsvare kjæresten, noe hun gjorde gjennom Instagram.

SPØK: Bianca Ingrosso forsvarer kjæresten på Instagram etter kommentarer. Foto: Instagram
SPØK: Bianca Ingrosso forsvarer kjæresten på Instagram etter kommentarer. Foto: Instagram Vis mer

«Angående min seneste YouTube-video... Det kalles ironi og det var en såkalt spøk. Hvordan kan så mange ikke forstå det?», skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

Phillipe har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Det siste året har det vært knyttet stor forvirring til forholdet mellom Bianca og Phillipe. Duoen har nemlig funnet tilbake til hverandre etter brudd en rekke ganger, og ryktene rundt forholdet har vært mange.

I januar i fjor bekreftet «Wahlgrens Värld»-stjernen at paret hadde gått hver til sitt etter fem år sammen, men allerede i april kunne hun avsløre at de var sammen igjen.

I sommer kunne det imidlertid se ut til at lykken hadde tatt slutt igjen, og fansen befant seg nok en gang i uvisshet.

I en video lagt ut på den svenske influenserens YouTube-kanal like før nyttår, kunne hun derimot fortelle at hun feiret jul med Phillipe og hans familie i Göteborg.

Da hadde 25-åringen imidlertid ikke avslørt hvorvidt de var et par igjen eller ikke. I januar tok hun derimot tyrene ved hornene, og bekreftet at hun nok en gang hadde funnet tilbake til eksen.

Avsløringen kom på realityprofilens egen Instagram-konto, der hun i et innlegg erklærte sin kjærlighet for Phillipe.

LES OGSÅ: - Skader seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer