Pernilla Wahlgren

Fansen raser. Nå slår hun tilbake

Pernilla Wahlgren får hard medfart etter at hun delte bilder i sosiale medier.

FÅR KRITIKK: Pernilla Wahlgren får kritikk etter et bilde som strider mot corona-tiltakene. Her sammen med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Aftonbladet / NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Pernilla Wahlgren får kritikk etter et bilde som strider mot corona-tiltakene. Her sammen med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Aftonbladet / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med datteren Bianca Ingrosso (25), kan man vel trygt si at den svenske artisten Pernilla Wahlgren (52) er en av nabolandets mest profilerte kjendiser for tiden.

Duoen og resten av familien har sin egen tv-serie, «Wahlgrens Värld», og de deler også mye i sosiale medier.

Mens Bianca har 1,1 millioner følgere på Instagram, har moren over en halv million følgere. Førstnevnte har stått i stormen av kritikk fra følgerne sine tidligere, men nå er det 52 år gamle Pernilla som får høre det.

På bildedelingstjenesten har hun nemlig delt et bilde hvor hun åpenbart er nærmere enn en meter med to venninner, Sofia Wistam og Emilia Löf Karlsson. I forbindelse med coronapandemien, som preger hele verden, har det blitt iverksatt en rekke tiltak for å stanse spredningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer