Justin Bieber og Selena Gomez:

Fansen raser mot superstjernen etter nytt låtslipp

Mener sangteksten handler om ekskjæresten Selena Gomez.

NY LÅT: Fansen raser mot Justin Bieber etter at sangen «Don't Check On Me» kom ut, og mener at sangteksten handler om ekskjæresten hans, Selena Gomez. Foto: NTB scanpix
NY LÅT: Fansen raser mot Justin Bieber etter at sangen «Don't Check On Me» kom ut, og mener at sangteksten handler om ekskjæresten hans, Selena Gomez. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom to år hadde sangstjernene Selena Gomez (26) og Justin Bieber (25) et av-og-på-forhold, der det til tider var svært vanskelig for omverdenen å forstå seg på om de var et par eller ikke.

Omsider gikk de hver til sitt for godt, og som kjent fant Justin tilbake til ungdomskjæresten sin, Hailey Baldwin (22) - som nå heter Bieber til etternavn. I november i fjor bekreftet paret det mange hadde hatt en mistanke om i lang tid, nemlig at de hadde giftet seg.

Nylig kom det frem at Justin ikke har kuttet all kontakt med ekskjæresten Selena, noe som angivelig gjør Hailey rasende. Ifølge Radar Online skal den 22 år gamle modellen ha funnet meldinger fra Selena på ektemannens telefon.

RADARPAR: Justin Bieber og Selena Gomez sjamerte verden i senk da de var kjærester. Her er de avbildet sammen i 2011. Foto: NTB scanpix
RADARPAR: Justin Bieber og Selena Gomez sjamerte verden i senk da de var kjærester. Her er de avbildet sammen i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det faktum at Justin akkurat slapp den nye singelen «Don`t Check On Me» sammen med Chris Brown (30) gjør det ikke akkurat lettere for Hailey å tro at ektemannen er over ekskjæresten.

Justin delte et innlegg på Instagram i anledning låtslippet, og skal visstnok ha skrevet en kryptisk melding til innlegget.

View this post on Instagram

#DONTCHECKONME

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Jeg har noe jeg gjerne vil fortelle, skrev Justin, som i ettertid har endret teksten til en emneknagg med navnet på låten, ifølge Danske Se og Hør.

-Stakkars Hailey

Meldingen gikk derimot ikke følgerne hus forbi og flere har bitt seg merke i at sangteksten kan handle om Selena Gomez.

Det er kanskje ikke så rart at fansen tror at den nye låten handler om nettopp ekskjæresten, da innholdet i låten trolig er inspirert av et tidligere forhold.

«Might run across your mind but don’t worry ’bout me, no. My heart is back in one piece, it ain’t skipped a beat, no Feeling rested up, I ain’t missing sleep, no-oh. Don’t take it personal if I can’t reply now», er noe av det Justin synger i låten, som oversatt til norsk blir:

«Jeg krysser noen ganger tankene dine, men ikke tenk på meg. Mitt hjerte er helt igjen og det hoppet ikke over et slag, ingen følelser igjen, jeg savner ikke søvn. Ikke ta det personlig at jeg ikke kan svare nå».

EKTEPAR: Flere av fansen mener at Justin Bieber heller burde fokusere på kona Hailey Bieber istedenfor å fortsatt være opphengt i ekskjæresten Selena Gomez. Foto: NTB scanpix
EKTEPAR: Flere av fansen mener at Justin Bieber heller burde fokusere på kona Hailey Bieber istedenfor å fortsatt være opphengt i ekskjæresten Selena Gomez. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sangteksten har fått fansen til å rette krass kritikk mot superstjernen, og flere mener at det er på tide at han kommer seg over Selena.

«Når du er gift men fortsatt skriver sanger om eksen. Finner du ikke noen annen inspirasjon? Du burde heller fokusere på kona di, og skrive sanger om henne i stedet», skriver en fan på Instagram.

«Du er ute å kjøre, Justin. Jeg kan ikke tro at du fortsatt er opphengt i eksen din, som har kommet over deg for lenge siden. Du er gift. Hailey Bieber, jeg synes synd på deg», kommenterer en annen.

«Du lever i fornektelse. Vi vet alle hva som skjedde, hvor mange ganger de gjorde det slutt og hvor mange ganger han har vært utro og plukket opp jenter med bilen sin. Han har fortsatt et navn fordi han var en godhjertet artist en gang i tiden», hevder en tredje.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

- La henne være i fred

Flere fans kommenterer at de synes synd på Hailey som har en ektemann som fortsatt er opphengt i ekskjæresten. Andre tar derimot Selenas parti, og mener at Justin burde la henne være i fred.

«Jepp, han er fortsatt usikker på avgjørelsen om å gifte seg med Hailey, og nå søker han oppmerksomhet ved å dra Selena inn i det hele», skriver en av følgerne, og fortsetter:

«Selena tenker sikkert ikke på ham en gang. Jeg mener, hvorfor skal hun bruke tid på et menneske som Justin, som alltid leker et offer? Han er den som ble fersket i å være utro mot Selena, og nå spiller han bare dum».

- Hailey fortjener noen som virkelig elsker henne, og det er ikke deg. Kan du ikke bare gjøre henne glad og slutte med all klagingen, skriver en annen.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Slettet bilde av eksen

Det er ikke ukjent at det stadig florerer rykter om at Justin og Selena fremdeles har kontakt, men nå ser det ut til at sistnevnte er ferdig med eksen.

Frem til nå nylig har hun nemlig latt ett bilde av ham bli igjen på sin Instagram-profil, men nå er det fjernet. Det skriver Daily Mail.

Bildet viste den tidligere Disney-stjernen tilsynelatende leende med et polaroidbilde av Justin på panna. 26-åringen delte det aktuelle bildet på Instagram i anledning Justins bursdag i fjor, etter at de året før fant tilbake til hverandre.

- 1. mars 1994 ble en jeg kjenner som er skikkelig kul født. Boom, skrev hun til bildet, som nå er slettet.

Slettingen av bildet kom kort tid etter at Hailey fant de angivelige meldingene fra Selana på ektemannens telefon.

View this post on Instagram

hi Cannes...you’re very pretty

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

En kilde fortalte Radar Online at Hailey er i ferd med å nå bristepunktet hva gjelder å tåle Justins kontakt med eksen.

- Justin snakker om Selena hele tiden, og Hailey er lei, sa kilden, og la til:

- Da hun fant meldingene fra Selena forrige uke, rant det over, og Hailey tok kontakt med Selena og ba henne holde seg unna ektemannen hennes.

LES OGSÅ: Hyller eksen etter utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer