Lisa Rinna:

Fansen raser mot realitystjernen

Da «Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Erika Jayne la ut et bilde med seriekollegaen, så fansen rødt.

DRAMATISK DUO: Realitystjernene er kjent for å være av den dramatiske typen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/NTB
DRAMATISK DUO: Realitystjernene er kjent for å være av den dramatiske typen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernene Erika Jayne (50) og Lisa Rinna (58) har i løpet av flere sesonger servert seerne bøttevis med drama. Gjennom tidene har fansen vært vitne til både krangling, slåssing og andre uforglemmelige TV-øyeblikk.

Nå har realityfruene havnet i søkelyset nok en gang, og har irritert på seg flere fans på Instagram. Det skjedde etter at Jayne postet et Instagrambilde av henne selv og venninnen, i full glam i ekte 70-tallsstil.

- Forblir problematisk

Originalt skal Jayne ha skrevet «Donna og Jerry» under bildet, der Rinna skulle forestille disco-sangeren Donna Summers, og Jayne var kledd som Jerry Hall, ifølge Page Six.

Det fikk imidlertid fansen til å reagere. Flere fans mener nemlig at Rinna driver med «blackfishing» på bildet. Det er begrep som brukes når hvite mennesker forsøker å fremstå som svarte, for eksempel ved å bruke ekstreme mengder spraytan og sminke, eller ulike hårstiler og klestrender som har blitt fremmet av svarte kvinner.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

«Lisa Rinna forblir problematisk», skal en ha skrevet under bildet av duoen og emneknagget blackfishing.

«Er Lisa Rinna svart nå? Lol», skal en annen ha skrevet.

Dermed så Jayne seg nødt til å endre bildeteksten til «Cher og Jerry», og referer i stedet til artisten Cher (75).

Tar stjernen i forsvar

Flere fans forsvarte likevel realitystjernen, og skyldte på en spraytan-feil eller et mørkt bildefilter.

«Erika har har lagt på en mørkt/oranjse filter. Hvis du ser på Lisa sine Instagram stories, har hun postet et bilde uten filter der hun har naturlig hud. Jeg er så lei av dårlige photoshop-valg som disse kvinnene gjør. Så unødvendig!», skrev en følger under bildet.

Rinna har foreløpig ikke kommentert kritikken.

Poserte naken

Det er ikke første gang et bilde av Rinna har skapt sterke reaksjoner. Da stjernen la ut et nakenbilde på Instagram, gikk det en kule varmt i kommentarfeltet.

Bildene skal ha kommet kort tid etter en dramatisk gjenforeningsepisode, og Rinna ble anklaget for å forsøke å få oppmerksomheten bort fra episoden.

«Hvorfor føler du at du må dele dette i dag? Må være relatert til gjenforeningen», skrev én.

«Hun prøver å distrahere oss fra sin grusomme oppførsel i går kveld», mente en annen følger.

«Haha, vi glemte ikke hva som skjedde i går kveld. Den verste gjenforeningsepisoden jeg har sett. Du og Dorit (Dorit Kemsley journ.anm.) må bli sparket», skriver en annen.

LES OGSÅ: Øyunn Krogh:- Hadde vært på leting etter kjæreste i 23 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer