Lisa Rinna:

Fansen raser mot realitystjernen

Da «Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Erika Jayne la ut et bilde med seriekollegaen, så fansen rødt.

DRAMATISK DUO: Realitystjernene er kjent for å være av den dramatiske typen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/NTB
DRAMATISK DUO: Realitystjernene er kjent for å være av den dramatiske typen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernene Erika Jayne (50) og Lisa Rinna (58) har i løpet av flere sesonger servert seerne bøttevis med drama. Gjennom tidene har fansen vært vitne til både krangling, slåssing og andre uforglemmelige TV-øyeblikk.

Nå har realityfruene havnet i søkelyset nok en gang, og har irritert på seg flere fans på Instagram. Det skjedde etter at Jayne postet et Instagrambilde av henne selv og venninnen, i full glam i ekte 70-tallsstil.

- Forblir problematisk

Originalt skal Jayne ha skrevet «Donna og Jerry» under bildet, der Rinna skulle forestille disco-sangeren Donna Summers, og Jayne var kledd som Jerry Hall, ifølge Page Six.

Det fikk imidlertid fansen til å reagere. Flere fans mener nemlig at Rinna driver med «blackfishing» på bildet. Det er begrep som brukes når hvite mennesker forsøker å fremstå som svarte, for eksempel ved å bruke ekstreme mengder spraytan og sminke, eller ulike hårstiler og klestrender som har blitt fremmet av svarte kvinner.

«Lisa Rinna forblir problematisk», skal en ha skrevet under bildet av duoen og emneknagget blackfishing.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer