<strong>TOPPLØS:</strong> Kim Kardashian delte nylig et bilde på Instagram-profilen sin som vakte stor oppsikt blant følgerne. Foto: NTB Scanpix
TOPPLØS: Kim Kardashian delte nylig et bilde på Instagram-profilen sin som vakte stor oppsikt blant følgerne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

Fansen raser mot Norths toppløsbilde av Kim

North West fikk prøve seg som fotograf for moren Kim Kardashian West.

Publisert

(Se og Hør): Torsdag delte «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kim Kardashian West (37) nok et lettkledd bilde på sin Instagram-profil, men denne gangen var det dristige bildet tatt av den fire år gamle datteren North West.

På bildet ser det ut som at Kim er i ferd med å kle av seg eller skifte foran speilet, når North tar opp kameraet for å ta et bilde av sin halvnakne mor.

📸 by North

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

På bildet har Kim på seg en stram treningstights og en BH. Håret hennes er mørkt, som er hennes naturlige farge, noe som tilsier at bildet ble tatt for en stund siden da realitystjernen har blondt hår for øyeblikket.

I speilet til høyre i bildet kan du se 4-åringen stå i bakgrunnen med mobilen. Kim fotokrediterte North for det lettkledde bildet da hun la det ut på Instagram-profilen sin.

<strong>STJERNEDUO:</strong> Kim sammen med ektemannen Kanye West tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
STJERNEDUO: Kim sammen med ektemannen Kanye West tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bildet vakte stor oppsikt blant Kims følgere, og selv om noen synes at det er søtt, er det mange av som mener at bildet er trist og at Kim har gått langt over streken.

«Jeg synes ikke at dette er greit, og jeg ville aldri latt barna mine få gjøre noe sånt som dette. Men vi oppdrar vel alle barna våre forskjellig», kommenterer en av følgerne.

«Jeg husker at du fortalte i en episode av «Keeping Up With The Kardashians» for en stund siden at du syntes det var så vanskelig å prøve å beholde kjendisstatusen med klærne av. Vel, nå har du nådd bunnen, selv til å være deg Kim. Gjør hva du vil som en voksen person, men ikke ta med deg datteren din på den samme reisen. Vær en mor først og fremst, ikke bruk barna dine i din jakt på kjendisstatusen», kommenterer en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

Stor forandring

Det er under en måned siden at Kim og ektemannen Kanye West ønsket sitt tredje barn til verden via surrogati, en liten jente med navnet Chicago West.

Ifølge Eonline fortalte en kilde nær paret hvordan Kim og Kanye prøvde å tilvenne de to søsknene North og Saint West (2) til den nye babyen.

- Babyen sover hele tiden, så det har ikke vært helt kaos enda. Kim har hatt tid til å både trene og tilbringe mye tid sammen med North og Saint. Hun koser seg med å slappe av hjemme og venner seg til livet som trebarnsmor, forteller kilden til nettstedet.

Kilden forteller videre at North er som en liten mamma som elsker å ta vare på det nye tilskuddet i familien.

- Saint er ikke like interessert. Det er virkelig en stor forandring for dem begge, men Kim prøver å holde på rutinene deres og gi begge like mye oppmerksomhet. Kim fortsetter å legge dem hver kveld, og leser bøker for dem. Hun ønsker ikke at de skal føle på at livet har forandret seg altfor mye.

Total eclipse of the heart

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Bortskjemt

Etter at stjerneduoen Kim og Kanye fikk sitt tredje barn sammen, har de ikke spart på noe når det kommer til innkjøp av utstyr.

Det var Daily Mail som først rapporterte om den ekstravagante shoppingrunden til Kim forrige måned. Den vordende trebarnsmoren skal ha punget ut 550 000 dollar, tilsvarende rundt 4,4 millioner kroner, på nytt babyutstyr til Chicago.

Og ifølge magasinet Closer mener Kanye at hans kone er «helt ute av kontroll».

Kim skal blant annet ha gått til innkjøp av en gyngehest med Swarovski-krystaller til hele 1,1 millioner kroner.

I tillegg skal Kim også ha brukt rundt 800 000 kroner på babyklær fra luksusmerket Dolce & Gabbana.

LES OGSÅ: Derfor sparket Kim assistenten sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer