Hertuginne Meghan og prins Harry:

Fansen raser mot hertugparet: - Hyklere

Tok privatfly fra klimaarrangement.

REFSES: Prins Harry og hertuginne Meghans seineste flytur får hard motstand. Her fra Global Citizen Live i helga. Foto: Pa Photos/Ndz/starmaxinc.com/NTB
REFSES: Prins Harry og hertuginne Meghans seineste flytur får hard motstand. Her fra Global Citizen Live i helga. Foto: Pa Photos/Ndz/starmaxinc.com/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uansett hvor mye penger du har å bruke på privatfly, er det vanskelig å fly fra kritikk. Det får nå hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37) sårt erfare.

De har utallige ganger vært gjenstand for kritikk gjennom årene, og denne gangen holder ikke følgerne tilbake.

Nå blir nemlig hertugparet stemplet som «hyklere», etter at de tok et privatfly hjem fra Global Citizen Live - et arrangement på Manhattan i New York som jobber for tiltak mot klimaendringer.

Privatfly

Denne helgen ble hertugparet observert mens de ankom en flyplass i Santa Barbara i California, etter at parets privatfly hadde landet.

Paret så svært lykkelige ut mens de klemte flere av de ansatte, inkludert sjefen for stiftelsen Archewell, Mandana Dayani. Noen som imidlertid ikke var særlig fornøyde, var Twitter-brukerne.

«Harry og Meghan er på'n igjen. De tar et privatfly hjem fra en klimaarrangement. Åh, å være lykkelig rik og lykkelig prektig. Du kan virkelig få alt», skriver en bruker.

Ifølge Transport and Environment Organization er privatfly ti ganger mer karbonintensive enn kommersielle flyselskaper, og 50 ganger mer forurensende enn tog.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer