Christina Aguilera:

Fansen raser mot Christinas nye lepper

Sangstjernen Christina Aguilera fikk sosiale medier til å koke etter sin opptreden under American Music Awards.

FÅR INTERNETT TIL Å KOKE: Etter sin opptreden under American Music Awards søndag fikk leppene til sangstjernen Christina Aguilera internett til å koke. Foto: NTB Scanpix
FÅR INTERNETT TIL Å KOKE: Etter sin opptreden under American Music Awards søndag fikk leppene til sangstjernen Christina Aguilera internett til å koke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): Den verdenskjente sangerinnen Christina Aguilera (36) er kjent for sin vakre dype stemme, men det var imidlertid ikke det fansen la mest merke til da hun opptrådde under American Music Awards i Los Angeles søndag.

For mens superstjernen sang til ære for Whitney Houston, som døde i 2012, satte fansen i gang et hylekor mot Christinas lepper på sosiale medier, skriver Daily Mail.

- Høres bra ut, men hun bør stoppe med de leppeinjeksjonene, skriver en på Twitter

- Christinas leppearbeid er ikke bra, skriver en annen.

En dro en spøk om at hun hadde lånt overleppa til skuespiller Meg Ryan (56), og andre sammenlignet henne med The Joker fra «Batman» og skuespiller Melanie Griffith (60).

Men selv om leppene til Christina fikk sosiale medier til å koke den kvelden, så det ut til at Christina ikke lot en eneste bemerkning ødelegge for opptreden hennes.

Ifølge Daily Mail strålte superstjernen og leverte et show som fikk salen til å måpe - til og med Pink (38), som ifølge nettstedet ga et grimase før Christina begynte å synge, så ut til å bli trollbundet av Christinas store stemme.

Hatet hverandre

I et intervju tidligere i år åpnet Pink, eller Alecia Beth Moore som hun egentlig heter, opp om den angivelig krangelen mellom hun og Christina.

På 2000-tallet skal nemlig de to ha vært bitre fiender og kunkurrenter ettersom de opererte i samme sjanger, og knivet om de samme lytterne og konsertgjengerne i en årrekke.

- Hun prøvde å slå meg på utestedet. Jeg bare, hva i alle dager skjer nå? Hva er du for noe? Hva skjer?, foralte popstjernen i talkshowet «Watch What Happens Live» - som går på den amerikanske TV-kanalen Bravo.

Popstjernene, som siden den gang har sagt unnskyld til hverandre, endte heldigvis ikke i en offentlig slåsskamp. Det skulle likevel ta flere år før noen av dem pratet med hverandre igjen.

Pink mener det hele handlet mye om hvor de var i livet.

- Vi var sykt unge og hadde ikke erfaring med det her, og jeg tror både hun og jeg er alfa-kvinner. Jeg er vant med å ta mine krangler til et fysisk nivå, mens hun tar dem verbalt. Vi er bare veldig forskjellige, fortalte hun.

Saken fortsetter under:

still reeling...

Et innlegg delt av Christina Aguilera (@xtina)

Tobarnsmor

Helt siden 2010 har Christina og ektemannen Matthew Rutler (32) vært holdt sammen, og sammen har de datteren Summer Rain (3). Fra før av har Christina også sønnen Max Liron Bratman (9) fra et tidligere forhold med musikkprodusenten Jordan Bratman (40).

Happy 4th of July!! ❤️💙🇺🇸 @m_rutler

Et innlegg delt av Christina Aguilera (@xtina)

Når det kommer barna sparer ikke Christina på noe for å gjøre det fornøyde. Da datteren fylte to år i august i fjor overlot sangstjernen ingenting til tilfeldighetene.

Fordi den vesle hjerteknuseren er fan av Nintendo-figuren Super Mario, valgte de ham som tema for hele festen.

Både mor og datter var kledd ut som den berømte rørleggeren, og bursdagsbarnet kunne slå seg løs i hoppetårn og se på sitt eget dukketeater.

Saken fortsetter under:

RUTSJEBANE: Christina Aguilera og datteren moret seg også med Mikke Mus-rutsjebane. Foto: Afp
RUTSJEBANE: Christina Aguilera og datteren moret seg også med Mikke Mus-rutsjebane. Foto: Afp Vis mer

Christina la heller ikke skjul på at hennes lille datter er en tøffing.

- Storebroren hennes har inspirert henne til å bli litt av en våghals, uttalte hun til Us Weekly, og la til:

- Jeg blir lykkelig når jeg ser det gode forholdet de har.

LES OGSÅ: Kylie Jenner: - Hun er gravid med tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer