Kim Kardashian:

Fansen raser etter vekt-uttalelser

Kritikken hagler mot Kim Kardashian etter nye videoer.

FÅR KRITIKK: Kim Kardashian er i hardt vær etter sine nye videoer hvor vekten hennes er tema. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Kim Kardashian er i hardt vær etter sine nye videoer hvor vekten hennes er tema. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Medlemmer av den mye omtalte Kardashian-Jenner-familien må til stadighet tåle kritikk for sin åpenhet i sosiale medier.

Ved en rekke anledninger har samtlige av dem delt bilder av sine veltrente kropper til fansens store begeistring, men nå hagler kritikken, spesielt mot Kim Kardashian (37).

Det er ulike videosnutter som har fått fansen til å sperre opp øynene.

Kims søstre, Kourtney (39) og Khloé Kardashian (34), påpeker nemlig flere ganger hvor tynn søsteren er blitt og hvor smal hun ser ut. Også supermodellen Kendall Jenner (22) kommenterer søsterens kropp, etter at Kim flere ganger har bedt Kendall gjenta det hun sa.

- Jeg er virkelig bekymret, jeg tror ikke du spiser. Du er så tynn, sier Kendall.

Kim er tydelig begeistret over lillesøsterens uttalelser, og takker for det hun anser som et kompliment. Å glede seg over å bli kalt tynn er derimot ikke en god ting, ifølge fansen.

- Jeg beklager, men det at Kim Kardashian filmer søstrene som sier «jeg tror ikke du spiser, du er så tynn» og at hun svarer «herregud, tusen takk», er helt feil, skriver en på Twitter og fortsetter:

- Hvis noen sier til deg at du er så tynn at de tror du ikke spiser, så er det IKKE ET KOMPLIMENT man skryter av til millioner av unge jenter som ser opp til deg.

- Kim Kardashians Instagram-story hvor hun skryter av hvor tynn hun er, gir meg lyst til å kaste opp, skriver en annen.

Raste ned i vekt

Dette er imidlertid ikke første gang Kim har skapt overskrifter med vekten sin. Da hun fødte sønnen Saint i 2016, uttalte «Keeping up With The Kardashians»-stjernen at hun ønsket å gå ned hele 30 kilo i vekt etter fødselen.

Allerede syv uker etter at den lille gutten kom til verden, avslørte 37-åringen at hun var godt i gang med å kvitte seg med babyvekten.

På halvannen måned hadde hun nemlig gått ned 14 kilo.

- Jeg er så opprømt! Nå har jeg gått ned 14 kilo, men det gjenstår 18 kilo! Jeg er så fokusert, skrev hun på Twitter.

Videre avslørte TV-stjernen akkurat hvor mange kilos vektøkning svangerskapet innebar. Samtidig røpet Kim at hun ikke vil slutte med slankingen når hun veier det samme som før hun ble gravid med sønnen.

- Jeg la på meg cirka 27 kilo under graviditeten, men jeg har veid cirka 4,5 kilo mer enn tidligere de siste årene. Så nå er det på tide virkelig å nå målet mitt, skrev hun.

Kardashian-søstrene er blitt berømte for sine frodige rumper og det er heller ingen hemmelighet at kroppen endrer seg under en graviditet, noe Kim tidligere har vært ærlig om. Men tidligere i år avslørte også Khloé hvordan kroppen hennes forandret seg.

Saken fortsetter nedenfor.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Sjokkert over rumpa

Etter å ha blitt mamma for første gang i april, så Khloé seg nødt til å kommentere babyvekten. Det var på grunn av noen paparazzibilder at hun valgte å snakke om babyvekten for første gang.

Hun ble fotografert ute på trilletur sammen med lille True, som hun hele tiden passet på å skjule for fotografene.

Likevel var det ikke det hun har hengt seg opp i. Khloé er nemlig sjokkert over hvor stor rumpa hennes så ut på bildene.

- Da jeg så de første paparazzibildene som ble tatt etter graviditeten, klarte jeg ikke å tro hvor stor rumpa mi så ut, skrev hun, og la til at hun gledet seg til å komme tilbake i form.

Samtlige søstre i Kardashian/Jenner-klanen er kjent for sine store bakender, og det har flere ganger vært spekulert på om de er ekte eller resultat av kosmetiske inngrep.

De har derimot hardnakket hevdet alle sammen at rumpene deres er ekte, selv om eksperter gjentatte ganger har hevdet at det er umulig å trene seg til slike resultater.

LES OGSÅ: - Kjærestene deres kjemper om å bli barnas favoritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer