Sharon Osbourne:

Fansen raser etter «uspiselig» intervju

Sharon Osbourne avslører at hun sendte familiens assistent i flammene og ga oksygenmasken hans til hunden.

ANKLAGES FOR Å VÆRE HJERTELØS: Sharon Osbournes deltakelse i et britisk tv-program har utløst
ANKLAGES FOR Å VÆRE HJERTELØS: Sharon Osbournes deltakelse i et britisk tv-program har utløst Vis mer
Publisert

Den britiske TV-personligheten Sharon Osbourne (67) har vært gift med rockelegenden Ozzy Osbourne (71) siden 1982, og er en sentral del av den kjente Osbourne-familien.

67-åringen er på ingen måte redd for å sjokkere med sine friske uttalelser og frittalende kommentarer, men denne gangen kan det imidlertid se ut til at hun går for langt for svært mange.

Etter at hun deltok i det britiske tv-showet «Would I Lie to You», som ble sendt i julen, får hun heftig refs på nettet, og flere mener hun burde sparkes fra alle nåværende og framtidige tv-show som følge av hennes ferske uttalelser.

Sendte assistenten i flammene

Tv-programmets konsept går ut på at et panel skal bedømme hvorvidt gjesten, i dette tilfellet Sharon Osbourne, forteller sannheten om en gitt historie. Osbournes historie handlet om en ansatt som ikke fant humoren i en brann hos reality-familien.

Vis mer

For de aller fleste av oss, ville neppe dette vært en morsom historie i seg selv, men det er hennes egen oppførsel, kombinert med stjernens latter over egen historie, som får mange til å reagere. Mens hun fortalte historien, la hun nemlig til detaljer og kontekst som gjør at hun framstår rimelig uspiselig for folk flest.

67-åringen forteller at ektemannen, Ozzy, gikk inn for å undersøke en brannalarm som hadde gått av, ifølge nettstedet toofab. Da han begynte å rope om hjelp, gikk hun inn og fant deler av ektemannens hår og deler av ermet hans i flammer. Da assistenten hans hørte oppstyret og kom løpende til, ble han, på Sharons ordre, sendt inn for å redde hundene og maleriene deres fra flammene.

Seinere skal hun ha funnet assistenten, som ikke blir navngitt, sammen med brannmannskapet, hvor han bar en av deres oksygenmasker. Da forteller hun at hun ble opprørt over at han, som en ansatt hos ekteparet, bar redningsmannskapets verneutstyr og at hun fortalte ham at han på dette tidspunktet i stedet kunne ha reddet mer av deres verdifulle kunst fra brannen.

- Jeg tok masken hans og ga den til en av hundene, forteller hun i programmet.

Da brannen omsider var slukket, skal assistenten ha møtt ekteparet i full latter. Da han uttalte at han ikke skjønte hva som var morsomt med det som hadde hendt, og at han fryktet at han hadde ødelagt lungene sine ved å gå inn i det overtente hjemmet, forteller Sharon at hun tenkte «ærlig talt» og sa følgende til assistenten:

- Hvis du ikke synes dette er morsomt, så kanskje dette vil være morsomt: Du har sparken.

- Forferdelig menneske

Panelet gjettet seg frem til at alle detaljene tilsa at historien var sann, noe Osbourne selv kunne bekrefte. Ifølge nettstedet satte det latteren i gang hos panelet, men det gjorde det slett ikke på nettet.

Flere lar seg sjokkere av at denne historien faktisk er sann, og har store problemer med å fatte at hun går ut med en slik historie offentlig. Noen foreslår derfor at hun også sparker sin egen PR-rådgiver.

Andre påpeker at tv-profilen fremstår fullstendig hjerteløs, og sier at hun heller burde kalt ham slaven sin, enn assistenten.

- Wow, jeg ante ikke at Sharon Osbourne var et så forferdelig menneske, men basert på denne historien er hun det og mangler også grunnleggende empati. Æsj! Trist!, skriver én Twitter-bruker.

- Rike mennesker og deres grusomme humor, skriver en annen.

- Se for deg at du med stolthet forteller hva slags forferdelig menneske du er, og så mottar du applaus for det, sier en tredje Twitter-bruker.

LES OGSÅ: Lå med narkolangeren dagen han møtte kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer