Sarah Hyland:

Fansen raser etter spøk om bruddet til Khloé

Kunne ikke dy seg for å spøke om den angivelige utroskapsskandalen.

SPØKEFUGL: Skuespillerstjernen Sarah Hyland delte et Twitter-innlegg hvor hun spøkte om det angivelige bruddet mellom Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Det fikk flere av fansen til å se rødt. Foto: NTB scanpix
SPØKEFUGL: Skuespillerstjernen Sarah Hyland delte et Twitter-innlegg hvor hun spøkte om det angivelige bruddet mellom Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Det fikk flere av fansen til å se rødt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste døgnet har vært preget av nyheten om at Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27) har skilt lag etter nok en angivelig utroskapsskandale.

Bruddet ble bekreftet av anonyme kilder til nettsidene E! News og ET natt til onsdag.

En av årsakene til bruddet, skal være at Tristan angivelig har vært utro mot Khloé nok en gang. Denne gangen hevdes det imidlertid at han har vært utro med Jordyn Woods (21), som altså er Kylie Jenners (21) bestevenninne.

GJEMMER SEG IKKE: Onsdag kveld var Khloé Kardashian tilbake i rampelyset, da hun var med på Pretty Little Thing-åpning i Los Angeles sammen med blant andre Ashley Graham. Ashley er for øvrig plus size-modell, i likhet med Jordyn Woods. Foto: NTB scanpix
GJEMMER SEG IKKE: Onsdag kveld var Khloé Kardashian tilbake i rampelyset, da hun var med på Pretty Little Thing-åpning i Los Angeles sammen med blant andre Ashley Graham. Ashley er for øvrig plus size-modell, i likhet med Jordyn Woods. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spøkefullt Twitter-innlegg

«Modern Family»-stjernen Sarah Hyland (28) er en av mange som har fått med seg det angivelige bruddet, og hun kunne ikke dy seg for å spøke om det i et innlegg publisert på Twitter - kun få timer etter at nyheten slo ned som en bombe i Hollywood.

I innlegget skrev den 28 år gamle skuespilleren at det virker som at Khloé endelig er ute av «The Woods», hvor hun referer til Jordyn Woods, som Tristan angivelig skal ha vært utro med.

- Det var for tidlig, jeg beklager, avsluttet Hyland innlegget med.

Å være «out of the woods» er for øvrig et fast uttrykk på engelsk, som betyr at man har kommet seg ut av trøbbel eller fare - i dette tilfellet forholdet til Tristan, slik «Modern Family»-stjernen ser det.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Sjokkerende lesning

Flere av følgerne har fått med seg Hylands påfunn, og det falt ikke i smak hos dem alle.

- Jeg er sjokkert over å lese en så ufølsom tweet fra noen som så mange unge jenter ser opp til. Det høres ut som om en tolvåring har skrevet det, kommenterer en.

- Alle disse nyhetene som har vært om at du har hatt et problem med å bli mobbet tidligere, og likevel er du her og oppfører deg som en, skriver en annen.

- Det er ikke nødvendig å spøke på bekostning av andre kvinners smerte kun for å få anerkjennelse. Har ikke du tidligere uttalt deg om at mobbingen har påvirket deg? På hvilken måte er dette noe bedre?, kommenterer en tredje.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Støtter Twitter-innlegget

Til tross for at flere ser rødt av det spøkefulle Twitter-innlegget, er det også en del som sier seg enig i det 28-åringen skriver, og flere viser sin støtte til Khloé Kardashian.

- Khloé burde ha visst bedre enn å stole på ham, NBA-spillere er utspekulerte, skriver en.

- Jeg er enig med deg. Hun vil få det bedre uten det forferdelige forholdet hun var i, skriver en annen.

- Jeg håper hun finner noen som behandler henne bedre, skriver en tredje.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Raste mot operasjonsrykter

Når du er et kjent fjes i Hollywood er det ikke unormalt at du må takle spekulasjoner og rykteflommer.

Dette er noe Sarah Hyland - i likhet med Khloé Kardashian - har vært gjennom flere ganger, og senest i 2017 så hun rødt etter at det florerte spekulasjoner om hun hadde lagt seg under kniven.

Det var en artikkel i bladet Life & Style Magazine, der det ble antydet at hun hadde fått utført plastisk kirurgi i ansiktet sitt, som fikk 28-åringen til å reagere.

Hyland reagerte spesielt kraftig på at Life & Style fikk leger til å uttale seg om utseendet hennes. Det skrev hun i et innlegg på Twitter:

«DETTE GJØR MEG SÅ RASENDE. Å få leger til å gi sin mening om FJESET MITT er fullstendig latterlig og nedverdigende. Pell dere vekk».

Etter at Sarah Hyland rettet kraftig kritikk mot artikkelen, gjorde Life & Style flere endringer i saken.

Imidlertid var ikke skuespilleren helt fornøyd, og hun fortsatte å fyre løs mot bladet i flere Twitter-meldinger.

- Hei, Life & Style, hvorfor sletter dere ikke bare hele artikkelen om hvor mye utseendet mitt har forandret seg de ti siste årene i stedet for å bare slette «legenes» kommentarer, undret hun.

«Modern Family»-stjernen underholdt også fansen med bilder og videosnutter på Twitter, der hun fortsatte å gjøre narr av artikkelen.

- Hei, Life & Style. Fikk gjennomført noen inngrep i kveld. Går for en ny «look» ... Skal dere skrive om dette nå? spurte hun sarkastisk, fulgt av et bilde av seg selv iført ansiktsmaske.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

- Aner ikke hva jeg har gjennomgått

I tillegg til å drive gjøn med Life & Style, forklarte Sarah Hyland - nok en gang - at utseendet hennes har endret seg den siste tiden av helsemessige årsaker.

28-åringen skrev i et Twitter-innlegg at hun hadde gjennomgått sitt livs verste år, medisinsk sett, og at hun var dypt fornærmet over at magasinet hadde kokt sammen en hel artikkel rundt hvorvidt hun hadde tatt plastisk kirurgi.

- Dere ANER ikke hva jeg har vært igjennom, skrev hun, og fortsatte:

- Og jeg har i en viss grad omtalt disse ryktene allerede. Folk som dere er grunnen til at unge jenter føler at de trenger å forandre fjeset sitt. MITT fjes er blitt endret av LIVREDDENDE medisin.

LES OGSÅ: Dopet ned mannen for at han skulle innrømme utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer