Oscar 2020:

Fansen raser etter Oscar-blemme

Sosiale medier koker etter at Luke Perry ikke ble minnet sammen med andre avdøde stjerner. Nå svarer akademiet.

RASER: Luke Perry var ikke blant stjernene som ble hedret under nattas Oscar-utdeling. Det setter sinnene i kok i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
RASER: Luke Perry var ikke blant stjernene som ble hedret under nattas Oscar-utdeling. Det setter sinnene i kok i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart ett år siden, i mars i fjor, gikk skuespilleren Luke Perry bort, bare 52 år gammel. Stjernen betydde mye for mange, og det er derfor ikke så rart at mange fans nå ser rødt etter at han ikke ble nevnt med et eneste ord under nattas Oscar-utdeling.

Det årlige segmentet hvor utdelinga hedrer minneverdige skuespillere og stjerner som har gått bort det siste året, ble også avholdt i natt. Kobe Bryant, Kirk Douglas, Diahann Carroll og Danny Aiello var blant dem som ble hedret, men ifølge People var Luke Perry blant navnene som det ikke ble viet tid til.

Dette har naturligvis fått mange til å reagere i sosiale medier.

- Søppel

På Twitter koker det fra fans som mener at det var respektløst av Oscar-utdelinga å ikke nevne ham, spesielt ettersom han medvirket i «Once Upon a Time in Hollywood», som var nominert i kategorien «beste film».

«Oscar-utdelinga gadd ikke hedre Luke Perry og Cameron Boyce i minnesamlingen. Det er faen meg søppel», skriver en på Twitter.

«Dere begynner å bli late, uorganiserte, slurvete og respektløse Oscar. Hvor i helvete var Luke Perry?», raser en annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer