TAR ETTER MAMMA: Cindy Crawfords datter Kaia er bare 15 år og allerede en ettertraktet modell. Likevel får hun nå massiv kritikk etter sitt ferske lettkleddbilde. FOTO: NTB Scanpix
TAR ETTER MAMMA: Cindy Crawfords datter Kaia er bare 15 år og allerede en ettertraktet modell. Likevel får hun nå massiv kritikk etter sitt ferske lettkleddbilde. FOTO: NTB ScanpixVis mer

Kaia Gerber:

Fansen raser etter lettkledd-bilde

Stempler Kaia Gerbers (15) posering som upassende.

(Seoghør.no): Supermodellen Cindy Crawfords (51) datter Kaia Gerber er bare 15 år gammel, men kan allerede velge og vrake i modelltilbud. Allerede har hun jobbet for store merker som Versace og Marc Jacobs, og blir beundret av tusenvis av fans.

Likevel lot ikke reaksjonene vente på seg, da tenåringen nylig delte et lettkledd bilde på Instagram. Kaia poserer svært dristig med kun en badekåpe løst hengende rundt skuldrene, mens hun tar en «selfie» i speilet.

uniform

Et innlegg delt av Kaia (@kaiagerber)

Kritikken hagler

Selv om bildet raskt fikk flere tusen liker-klikk, fikk Kaia massiv kritikk i kommentarfeltet fra folk som mener hun er altfor ung for den sexy poseringen.

- Kjære deg du er bare 15 år gammel – er det virkelig passende? undrer en følger.

- Altfor ung! Ta på deg noen klær! Mener en annen.

VAKKER: Her poserer Kaia under en Moschino-visning tidligere i juni. FOTO: NTB Scanpix
VAKKER: Her poserer Kaia under en Moschino-visning tidligere i juni. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

En annen bruker setter spørsmålstegn ved hvordan foreldrene, Cindy Crawford og forretningsmannen Rande Gerber, vil reagere på det frekke bildet.

Hverken Kaia eller mamma Cindy har foreløpig kommentert kritikken.

Har mammas støtte

Det er langt fra første gangen Kaia vekker oppmerksomhet. Allerede fem år gammel debuterte hun som badedrakt modell – en jobb flere mente hun var altfor ung for. Ti år gammel ble moren Cindy kritisert, da hun lot datteren posere i trangt miniskjørt for Versace.

Mange mener at Kaia, med sine lange mørke lokker, og fyldige munn, er en eksakt kopi av sin vakre mor, og Cindy har hele tiden støttet datterens modellkarriere.

- Det har vært veldig gøy for meg å se henne dykke inn i motens fantastiske verden. Plutselig setter hun mer pris på det jeg har brukt de siste 30 årene på. Det eneste rådet jeg gir, er å ha det gøy, har hun fortalt til avisen Daily Express.

Bekymret for kroppspress

Selv om Crawford er stolt av datterens prestasjoner, er hun også bekymret for presset hun kan bli utsatt for som modell.

SØTE SMÅ: Her er Cindy med Kaia og Presley i Disneyland i 2005. FOTO: NTB Scanpix
SØTE SMÅ: Her er Cindy med Kaia og Presley i Disneyland i 2005. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- I dag er det forventet at modeller er kjempetynne og jeg bekymrer meg for henne. Det var aldri min naturlige kroppsfasong, og jeg tror ikke det blir hennes heller. Nå sier jeg bare til henne: «nyt karbohydratene mens du kan!, sier hun ifølge The Mirror.

Konkurrerer ikke med datteren

Crawford og ektemannen Rande Gerber har et av Hollywoods mest stabile ekteskap. Paret giftet seg i 1998 og har barna Kaia og Presley (17).

Før den tidligere supermodellen fant Gerber, var Crawford gift med skuespiller Richard Gere fra 1991 til 1995.

SUPERMODELL: På 1990-tallet var Cindy en av verdens mest betalte modeller. FOTO: NTB Scanpix
SUPERMODELL: På 1990-tallet var Cindy en av verdens mest betalte modeller. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Tobarnsmoren ønsker å støtte barnas drømmer, uansett hva det måtte være. Hun røper imidlertid at hun noen ganger spøker med datteren om den store likheten mellom dem.

- Kaia har blitt en vakker, ung kvinne og jeg vil la henne skinne. Jeg vil ikke at hun skal føle at vi konkurrerer, men jeg erter henne og sier «du har mitt gamle hår - få det tilbake» eller «gi meg bena mine tilbake». Det kommer til å gå bra med henne, hun er mer samlet og moden enn jeg var på hennes alder, sier den flotte 50-åringen ifølge The Mirror.

LES OGSÅ: Cindy Crawford og datteren pryder Vogue-forside