Kate Hudson:

Fansen raser etter keisersnitt-utspill

Kate Hudson i hardt vær etter nytt intervju.

RASER: Kate Hudson for hard kritikk for sitt siste utspill. Foto: Shutterstock
RASER: Kate Hudson for hard kritikk for sitt siste utspill. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den amerikanske skuespilleren Kate Hudson (38) skaper nok en gang overskrifter, etter at hun har dratt på seg illsinte fans etter sin siste uttalelse.

Etter et intervju med Cosmopolitan ser en rekke mødre og fans rødt etter et av 38-åringens svar.

Da hun ble spurt om hva det lateste hun har gjort noen gang er, svarer åpenhjertige Hudson helt ærlig, til fansens store irritasjon.

- Å ta keisersnitt, sier hun.

Kritikk

Siden intervjuet har sett dagens lys har flere lesere tatt til Twitter for å uttrykke sin frustrasjon og de holder ikke igjen på kruttet.

Flere har også tatt til Hudsons Instagram-konto for å kommentere mot henne i hennes kommentarfelt, ifølge svenske Hänt.

«Hei Kate Hudson. Keisersnitt reddet livet til sønnen min. Trist at du definerer det som 'lat'», skriver en person, og en rekke andre Instagram-brukere henger seg raskt på tråden.

«Ja, jeg var virkelig 'lat' da jeg fødte datteren min ved hjelp av keisersnitt i stede for å la henne dø. Jeg mistet mye respekt for deg nå», skriver en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

Da hun i 2004 fikk sønnen Ryder Robinson sammen med ekskjæresten Chris Robinson (50) tok hun selv keisersnitt. Stjernen har også sønnen Bingham (6) sammen med «Muse»-profil Matt Bellamy (39).

Stjernen har foreløpig ikke kommentert kritikken.

Ville hjemmefester

At Kate Hudson ofte skaper overskrifter er ingen hemmelighet. Nylig fortalte hun hemmeligheten bak sine vellykkede hjemmefester i den amerikanske filmbyen, og hvert år strømmer A-kjendisene til den populære Halloween-festen hennes.

Ifølge Hudson selv, er det ikke hvilke som helst effekter hun tar i bruk for å skape minneverdige kvelder.

Stjernen innrømmet at verter ofte har gjestene i fokus, men at det er viktig for henne at verten selv har det mest gøy i løpet av kvelden, ifølge Too Fab.

- Vinduene mine har blitt knust, forklarte 38-åringen, og legger til at hun ofte må fikse både stoler og sofa i etterkant.

- Det er ikke en eneste fest jeg har hatt hvor jeg ikke har fått en telefon fra vennene mine dagen etter hvor de har sagt at: «Ugh, det der trengte jeg. Det var så gøy og jeg storkoste meg», sa hun til Cosmopolitan nylig.

Videre avslører skuespilleren at hun bestandig har baren full av drikkevarer og at det er en viktig nøkkel for en suksessrik kveld.

I det samme intervjuet har stjernen svart på en rekke raske spørsmål, og innrømmet blant annet at «det eneste hun trenger på fest» er tequila.

Men selv om man kanskje bør ta Hudsons «partyråd» med en klype salt, understreket hun at det er én ting gjestene ikke bør foreta seg hjemme hos henne.

- Å gjøre «nummer to» på gjestetoalettet. Ikke bæsj på gjestetoalettet. Bare ikke gjør det.

LES OGSÅ: - De er uatskillelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer