Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Fansen raser etter gjenforeningen

Eksparet vekker oppsikt etter å ha blitt observert sammen en rekke ganger.

EKS-KJÆRESTER: Hailey Baldwin og Justin Bieber har den siste tiden tilbragt mye tid sammen. Dette får fansen til å spekulere. Foto: Mega/ NTB scanpix
EKS-KJÆRESTER: Hailey Baldwin og Justin Bieber har den siste tiden tilbragt mye tid sammen. Dette får fansen til å spekulere. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer

Modellen Hailey Baldwin (24) og Justin Bieber (21) hadde et kortvarig forhold i 2016. De var sammen i noen måneder etter å ha vært venner i en årrekke.

Bieber delte i januar 2016 et hett kyssebilde av dem på Instagram, noe som fanget både medienes og fansens interesse. De kunne bekrefte forholdet, men etter noen måneder ble det stille rundt duoen.

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte... Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til bladet Marie Claire den gang.

Nå ser det imidlertid ut til at pipa har fått en helt annen lyd.

Sammen igjen?

Den siste tiden har nemlig de to turtelduene blitt observert hyppig sammen.

HÅND I HÅND: Justin Bieber og Hailey Baldwin observert i hånd i hånd i New Yorks gater etter en lunsjdate. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Justin Bieber og Hailey Baldwin observert i hånd i hånd i New Yorks gater etter en lunsjdate. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail ble Justin og Hailey først sett sammen på Miami Church Conference forrige helg, før de spiste middag sammen på Casa Tua og avsluttet kvelden på nattklubben LIV.

- Vi har ikke snakket sammen på en stund og det var veldig kleint mellom oss, men vi har kommet oss over det (...) Det førte oss begge til å innse at vi fungerer mye bedre som venner. Han er en jeg virkelig setter pris på, uttalte Hailey til The Sunday Times for bare noen uker siden, ifølge Daily Mail.

FORELSKET? Justin Bieber og Hailey Baldwin skaper frustrasjon og spekulasjoner hos fansen etter at de den siste tiden stadig har blitt observert sammen. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET? Justin Bieber og Hailey Baldwin skaper frustrasjon og spekulasjoner hos fansen etter at de den siste tiden stadig har blitt observert sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lørdag blusset spekulasjonene opp igjen da kjendisnettstedet TMZ publiserte bilder av Justin og Hailey som delte flere kyss og kjærtegnet hverandre på åpen gåte i New York.

Selv delte Justin Bieber et bilde på Instagram for et par dager siden, der Haileys bein er synlige i bakgrunnen.

Saken fortsetter nedenfor.

Fansen raser

Til tross for at flere har sendt den tilsynelatende nyforelskede duoen lykkeønskinger, er det ikke alle som synes å like den søte musikken mellom det tidligere kjæresteparet.

Til bildet som Justin delte for noen dager siden er det flere som uttrykker full forvirring - og sinne - over det som ser ut til å være en gjenforening.

Flere skriver også at de heller ønsker at Justin Bieber skal være sammen med sin ekskjæreste Selena Gomez (25) - som han faktisk tok med i familiebryllup for noen få måneder siden.

- For meg er det Selena Gomez og Justin Bieber som er ment for hverandre. Bare sier det, skriver en i kommentarfeltet til bildet.

- Jeg hater Hailey ... Jeg er veldig trist på grunn av deg og Selena. Trenger at Jelena blir sammen igjen, skriver en annen.

- Er Jailey tilbake? I går så jeg et bilde av deg og Hailey som kysser. Er Jailey virkelig gjenforent? Hva med Jelena? Dere ble jo observert kyssende i Jamaica og nå er det plutselig Hailey? Hva er det som skjer? Jeg er så forvirret, skriver en tredje.

Andre av Biebers Instagram-følgere tar popstjernen i forsvar mot fans som raser mot gjenforeningen mellom ham og Hailey:

- Nei, han trenger ikke Selena tilbake i livet sitt. Han er lykkelig med Hailey, så hvorfor kan ikke dere bare holde kjeft og la ham gjøre sin greie?

- Han er veldig morsom

Hailey er datteren til Hollywood-stjernen Stephen Baldwin (51) som er kjent fra filmer som «The Usual Suspects», «Slap Shot 2: Breaking the Ice» og «The Flyboys». Han har slitt økonomisk og som ung hatt problemer med både alkohol og narkotika, og skapt flere overskrifter med sitt skandaløse liv.

I februar 2016 fortalte kjendisdatteren at hun hadde mer enn vennskapelige følelser for ungpikeidolet Justin Bieber.

- Han er veldig morsom. Vi koser oss masse sammen! Han er veldig søt - en ordentlig kar med et godt hjerte, og jeg elsker ham, avslørte hun til nettstedet Entertainment Tonight.

Bieber, som de siste årene har vært koblet til en rekke skjønnheter, fortalte til bladet GQ i samme tidsperiode at han elsker den blonde supermodellen.

I det samme intervjuet sa han også at han ikke ønsket å slå seg til ro med en person i nærmeste fremtid.

Skandaløst Norgesbesøk

Bieber er heller ikke uten skandaleoppslag. Han gjorde inntrykk på mange i 2015 under sitt Norgesbesøk, da han stormet av scenen på Chateau Neuf i Oslo og da duoen i «Senkveld» fikk besøk av han i studio.

I et intervju med VG i mai omtalte «Senkveld»-gutta hendelsen for første gang.

I intervjuet røpet duoen at Justin kom med en beskjed om at han ikke ville bli intervjuet, bare 20 minutter før sendingen skulle starte.

- Vi skjønner at Justin hadde en drittdag, men det var litt dumt at han hadde det akkurat da. Han er likevel en viktig del av vår historie og ga oss et øyeblikk vi aldri glemmer, sa Harald Rønneberg til avisen.

LES OGSÅ: Nå viser hun babymagen