Delilah Belle og Harry Hamlin:

Fansen raser etter dette

- Dette er virkelig urovekkende.

REAGERER: Flere reagerer etter at det nylig ble publisert et bilde av Delilah Belle Hamlin og faren Harry Hamlin under New York Fashion Week. Foto: Manny Carabel / Getty Images / AFP / NTB
REAGERER: Flere reagerer etter at det nylig ble publisert et bilde av Delilah Belle Hamlin og faren Harry Hamlin under New York Fashion Week. Foto: Manny Carabel / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere såpestjerne Lisa Rinna (59), som nå kanskje er mest kjent for å være en av fruene i «The Real Housewives of Beverly Hills», har vært gift med ektemannen Harry Hamlin (71) i 25 år.

Sammen har de modelldøtrene Delilah Belle Hamlin (24) og Amelia Gray Hamlin (21). De har vi blant annet blitt bedre kjent med i realityserien, og det er ingen hemmelighet at familien på fire har et nært familiebånd.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

- Litt for intimt

Nå raser flere fans etter at det forrige uke dukket opp et bilde på en fankonto av Delilah og faren. Bildet ble tatt mens de var til stede under New York Fashion Week i september.

Det har ikke blitt godt tatt imot og flere mener nemlig at Hamlins posering med datteren er altfor nærgående, upassende og «ekkel». Page Six er blant mediene som omtaler saken.

Bildet viser Hamlin som står tett ved siden av Delilah, mens han lener seg inntil henne med ansiktet, samt holder armen rundt midjen hennes.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og kommentarfeltet er fylt med fans som mener de blir oppriktig «dårlig» av å se på bildet.

«Ser litt for intimt ut», skriver en følger i kommentarfeltet til fankontoen, mens en annen legger til: «Woah!!!! Dette er virkelig urovekkende.»

En tredje følger opp:

«Hvorfor holder han datteren sin på samme måte som man ville gjort med en kjæreste? Gud hele familien er jo ustabil. Rinna trenger å bekymre seg for sin egen stamme, og ikke over de andre fruene. Dette er bare fælt!!!».

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Photoshoppet?

Noen følte også på et så stort ubehag på grunn av bildet at de rett og slett ikke kunne tro at det ikke var photoshoppet.

«Er vi sikre på at dette ikke er photoshoppet ... noe ser ut til å ikke stemme helt med ansiktet hans som berører hennes ... akkurat som om to bilder er limt sammen!», skriver en.

En annen er imidlertid helt sikker på at bildet er ekte.

«Jeg googlet til og med andre bilder, og dette er ikke det eneste».

Verken Delilah Belle Hamlin eller Harry Hamlin har uttalt seg om reaksjonene.

LES OGSÅ: «Advarer» fansen etter tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer