«Grey's Anatomy»:

Fansen raser etter dette

- Jeg hater måten de skrev ut Alex Karev fra «Grey's Anatomy» på.

AVSKJED: Fansen er ikke fornøyd med hvordan Justin Chambers' karakter, Alex Karev (I midten), ble skrevet ut av serien. foto: NTB Scanpix
AVSKJED: Fansen er ikke fornøyd med hvordan Justin Chambers' karakter, Alex Karev (I midten), ble skrevet ut av serien. foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Fansen er ikke fans av hvordan Alex Karev forlot serien».

Slik lyder overskriften hos nettstedet The Wrap etter at den nyeste episoden av serien «Grey's Anatomy» ble sluppet før helgen. Fansen har de siste dagene tatt til sosiale medier for å dele sine tanker rundt episoden, og det er trygt å si at de ikke er særlig imponert over Karevs avskjed.

Dr. Alex Karev har vært en av de mest sentrale karakterene helt siden seriens oppstart i 2005, og det er Justin Chambers (49) som har spilt karakteren de siste 15 årene. I begynnelsen av januar kom nyheten om at han ikke lenger vil være med.

Siden den gang har Chambers' karakter uteblitt fra serien, og fansen har ventet i spenning på hvordan serieskaperne ville løse situasjonen.

OBS! Denne artikkelen inneholder spoilere fra episode 16 i sesong 16 av «Grey's Anatomy». Dersom du ikke har sett den, bør du ikke lese videre.

- Skuffende

I episodene som er blitt sendt etter at det ble kjent at Chambers' karakter ikke lenger skulle medvirke i serien, har det blitt fortalt at Dr. Karev er i Iowa for å besøke moren sin.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Les eksklusive saker hver dag!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer