Coronaviruset:

Fansen raser: - Så forbanna egoistisk

Bianca Ingrosso får gjennomgå etter YouTube-video.

SER RØDT: Nylig delte den svenske influenseren Bianca Ingrosso en video på YouTube hvor hun fortalte at hun og kjæresten Phillipe Cohen trodde var smittet av coronaviruset. Nå kritiserer fansen 25-åringen etter en ny video hvor hun er på middagsbesøk hos moren sin. Foto: Henriette Eilertsen
SER RØDT: Nylig delte den svenske influenseren Bianca Ingrosso en video på YouTube hvor hun fortalte at hun og kjæresten Phillipe Cohen trodde var smittet av coronaviruset. Nå kritiserer fansen 25-åringen etter en ny video hvor hun er på middagsbesøk hos moren sin. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

Som medlemmer av den populære Wahlgren/Ingrosso-familien, er Pernilla Wahlgren (52) og datteren Bianca Ingrosso (25) godt vant med å konstant være i medienes søkelys.

Begge deler både titt og ofte bilder og videoer fra hverdagen sin i sosiale medier for å gi følgerne sine et innblikk i hverdagen, men det er alt de deler som faller i like god jord.

Enkelte ganger møtes innleggene eller videoene med blandende meninger fra fansen, noe Wahlgren fikk oppleve da hun nylig delte et bilde av seg selv og venninnene Sofia Wistam og Emilia Löf Karlsson.

Fansen rettet krass kritikk mot den svenske realitystjernen for at hun ikke overholdt en meters avstand til vennene sine - noe som er oppfordret av myndighetene for å hindre spredning av coronaviruset.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Får fansen til å se rødt

Nå har imidlertid fansen også rettet kritikk i retning datteren, Bianca, etter at hun forrige uke delte en video på YouTube-kanalen sin hvor hun fortalte at både hun og kjæresten, Phillipe Cohen, hadde symptomer på coronaviruset.

- Jeg er helt ferdig i hodet mitt. Vi har vært i karantene nå i over ti dager. Jeg og Phillipe har blitt syke med smerter, feber, hoste, forkjølelse og alle symptomene. Vi har ikke tatt en test for coronaviruset, men jeg er ganske sikker på at det er det vi har, var noe av det Ingrosso uttalte i videoen.

Videre forsikret hun følgerne sine om at hun og kjæresten tok coronaviruset på alvor, og at de hadde isolert seg i hennes leilighet.

Det er imidlertid ikke ovennevnte YouTube-video som har gjort at realitystjernen nå har havnet i hardt vær, men heller en annen video delt på YouTube. I videoen ser man nemlig Ingrosso spise middag hos moren, Pernilla, sammen med flere andre.

Dette får følgerne til den svenske influenseren til å rase, da Ingrosso nylig har vært syk med det hun selv trodde var coronaviruset.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

«Du sier at du er frisk, men gjennom videoen sitter du og snufser og man hører klart og tydelig at du fortsatt har symptomer. Så går du ut og møter vennene dine og utsetter dem og andre for risikoen for smitte. Dømmende og idiotisk», skriver en av følgerne i kommentarfeltet under videoen.

«Er du seriøs og går ut når du er syk? Så forbanna egoistisk! Tross alt hører vi alle at du fremdeles er syk, pluss at du verken har fått luktesansen eller smakssansen tilbake igjen», skriver en annen.

«Bare jeg som synes det er så trist og respektløst å se en så stor og vellykket svensk influenser ikke har selvinnsikt? Selv om du føler deg frisk selv kan du være en smittebærer og smitte, og eventuelt drepe oss som er i faresonen. Jeg synes det er veldig trist å se et så stort nivå av uvitenhet og at små barn ser opp til dette», skriver en tredje.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Møter kritikken

På Instagram-story valgte til slutt Ingrosso å møte kritikken fra følgerne ved å svare for seg.

«I den siste videoen ER JEG IKKE SYK, ikke snufsete og har null prosent vondt i halsen. Jeg har fulgt alle reglene som myndighetene har gått ut med. Jeg har vært frisk i over to uker og videoene dere ser er ikke spilt inn samme dag som de blir publisert. Trodde dere visste dette», skriver Ingrosso, ifølge Hänt og legger til:

«Jeg går ikke ut om jeg er syk. Det var derfor jeg holdt meg inne uten å åpne døren min på to uker, og ble hjemme i fem dager etter at jeg hadde blitt frisk for å ikke smitte noen selv om myndighetene har sagt at man skal holde seg hjemme i 48 timer etter at man har blitt symptomfri».

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

LES OGSÅ: Kritikkstorm etter corona-uttalelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer