Coronaviruset:

Fansen raser: - Så forbanna egoistisk

Bianca Ingrosso får gjennomgå etter YouTube-video.

SER RØDT: Nylig delte den svenske influenseren Bianca Ingrosso en video på YouTube hvor hun fortalte at hun og kjæresten Phillipe Cohen trodde var smittet av coronaviruset. Nå kritiserer fansen 25-åringen etter en ny video hvor hun er på middagsbesøk hos moren sin. Foto: Henriette Eilertsen
SER RØDT: Nylig delte den svenske influenseren Bianca Ingrosso en video på YouTube hvor hun fortalte at hun og kjæresten Phillipe Cohen trodde var smittet av coronaviruset. Nå kritiserer fansen 25-åringen etter en ny video hvor hun er på middagsbesøk hos moren sin. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

Som medlemmer av den populære Wahlgren/Ingrosso-familien, er Pernilla Wahlgren (52) og datteren Bianca Ingrosso (25) godt vant med å konstant være i medienes søkelys.

Begge deler både titt og ofte bilder og videoer fra hverdagen sin i sosiale medier for å gi følgerne sine et innblikk i hverdagen, men det er alt de deler som faller i like god jord.

Enkelte ganger møtes innleggene eller videoene med blandende meninger fra fansen, noe Wahlgren fikk oppleve da hun nylig delte et bilde av seg selv og venninnene Sofia Wistam og Emilia Löf Karlsson.

Fansen rettet krass kritikk mot den svenske realitystjernen for at hun ikke overholdt en meters avstand til vennene sine - noe som er oppfordret av myndighetene for å hindre spredning av coronaviruset.

Får fansen til å se rødt

Nå har imidlertid fansen også rettet kritikk i retning datteren, Bianca, etter at hun forrige uke delte en video på YouTube-kanalen sin hvor hun fortalte at både hun og kjæresten, Phillipe Cohen, hadde symptomer på coronaviruset.

- Jeg er helt ferdig i hodet mitt. Vi har vært i karantene nå i over ti dager. Jeg og Phillipe har blitt syke med smerter, feber, hoste, forkjølelse og alle symptomene. Vi har ikke tatt en test for coronaviruset, men jeg er ganske sikker på at det er det vi har, var noe av det Ingrosso uttalte i videoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer