Fansen mener Diane Krugers bikinibilde er et rop om hjelp

Den nysingle Hollywood-stjernens Instagram-post skaper stor bekymring.

SINGEL IGJEN: For knappe to uker siden gjorde skuespillerduoen Joshua Jackson og Diane Kruger det slutt. Foto: SipaUSA
SINGEL IGJEN: For knappe to uker siden gjorde skuespillerduoen Joshua Jackson og Diane Kruger det slutt. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kom nyheten om at Hollywood-paret Diane Kruger (40) og Joshua Jackson (38) hadde brutt med hverandre etter ti år som kjærester.

- De har bestemt seg for å gå hvert til sitt, og forbli venner, bekreftet talspersonene deres.

Kort tid etter bruddet reiste den tyske skjønnheten på ferie til et hemmelig sted som hun har postet en rekke bilder fra uten å nevne hvor hun er.

Onsdag delte «Inglourious Basterds»-stjernen dette bildet av seg selv i bikini mens hun står med ryggen til kamera og ser ut mot et vakkert landskap.

Saken fortsetter nedenfor.

Dawn. @lison

A photo posted by Diane Kruger (@dianekruger) on

- Er du syk?

Nå vekker bildet stor bekymring hos fansen.

Mange mener nemlig at den langbeinte skuespilleren og modellen har blitt altfor tynn.

- Dette bildet er åpenbart et rop om hjelp. Jeg håper familie og venner trår til. Jeg sender deg healende vibrasjoner.

- Hun er vakker og en fantastisk skuespiller. Men jeg håper hun er frisk for hun ser sykelig tynn ut. Jeg har sett tynne folk før, men dette er til det punktet hvor jeg er redd hun skal kollapse, skriver en.

- Det ser ut som du er deprimert.. Prøv å spise noe, foreslås det.

- Vær så snill å ta vare på deg selv. Du er vakker, men du ser farlig tynn ut, kommenterer en annen.

- Kjære! Du trenger en cheeseburger! Med bacon! Og pommes frites! Og en milkshake.

- Hva slags melding er det du sender ut til verden? Spis noe for Guds skyld!

- Er du syk? Du er så tynn, undres en.

Saken fortsetter nedenfor.

A photo posted by Diane Kruger (@dianekruger) on

Tas i forsvar

Andre støtter Diane Kruger og hevder hun er naturlig slank.

- Slutt å mobbe henne for kroppen! Hun har alltid vært tynn. Noen kvinner er det naturlig. Hun har et hektisk liv og jeg tviler på at hun hadde klart å holde oppe tempoet hvis hun ikke spiste. Hun må få lov til å føle seg vakker, fordi hun er vakker!

- Hun har alltid vært supertynn. Hun skjuler det bare godt fordi hun fremdeles har flotte kurver. Det må dere bare lære dere å akseptere, rådes det.

Kruger, som ved siden av skuespillerkarrieren har en fartstid som modell og ballettdanser, er kjent fra filmer som «National Treasure» og «The Infiltrator».

Saken fortsetter under bildet.

HOLLYWOOD-STJERNE: Diane Kruger har blant annet spilt i filmen «National Treasure» fra 2004, der hun spilte mot Hollywood-stjernen Nicolas Cage.  Foto: Mary Evans Picture
HOLLYWOOD-STJERNE: Diane Kruger har blant annet spilt i filmen «National Treasure» fra 2004, der hun spilte mot Hollywood-stjernen Nicolas Cage. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Eks-kjæresten Joshua Jackson, som tidligere har skrytt av Diane Kruger til Seoghor.no, fikk sitt gjennombrudd som den rappkjefta, selvironiske Pacey Witter i den populære 90-tallsserien i «Dawson's Creek».

Han har spilt i mer enn 32 filmer og er nå aktuell i TV-serien «The Affair», hvor han spiller en mann som lever ved siden av konas utroskap.

POPULÆR GJENG: Fra 1998 til 2003 spilte Joshua sammen med Katie Holmes, James Van Der Beek og Michelle Williams i ungdomsserien «Dawson's Creek». TV-serien har også gått i reprise i Norge en rekke ganger. Foto: Mary Evans Picture
POPULÆR GJENG: Fra 1998 til 2003 spilte Joshua sammen med Katie Holmes, James Van Der Beek og Michelle Williams i ungdomsserien «Dawson's Creek». TV-serien har også gått i reprise i Norge en rekke ganger. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

LES OGSÅ: Diane Kruger delte sminkefri selfie på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer