«High School Musical»:

Fansen jubler over gjenforening

- Dette er en mulighet til å styrke humøret for de som blir med oss på gjenforeningen, sier regissør Kenny Ortega.

GLADNYHET: Denne gjengen blir snart å se sammen igjen - over videochat. Foto: NTB Scanpix
GLADNYHET: Denne gjengen blir snart å se sammen igjen - over videochat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I og med at flere store kulturarrangementer er blitt utsatt eller avlyst som følge av tiltak som skal bremse spredningen av coronaviruset, har flere kommet på kreative måter de kan nå ut til publikum på.

Rollebesetningen fra den populære musikalen «Hamilton» var først ute med å fremføre sanger fra musikalen over videochat-tjenesten Zoom, og siden har flere fulgt etter.

Nå føyer også gjengen fra «High School Musical» seg inn i rekken av digitale gjenforeninger, til stor jubel fra en hel verden av engasjerte fans.

Det er imidlertid én ting flere har bitt seg merke i.

Gjenforent over Zoom

Flere av skuespillerne fra de populære filmene har nemlig samlet seg til en gjenforening over Zoom, noe Vanessa Hudgens (31), som spilte rollen som Gabriella Montez, har delt et bilde fra i sosiale medier.

View this post on Instagram

Guess who’s back...

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

«Gjett hvem som er tilbake», skriver hun til bildet av gjengen.

Bildet viser flere av skuespillerne, men det er én sentral karakter som mangler. Troy Bolton, som ble spilt at Zac Efron (32), er ikke med.

En gjenganger blant fansen i kommentarfeltet er: «Hvor er Zac?».

MANGLET: Zac Efron var ikke med på Zoom-gjenforeningen. Her med Vanessa Hudgens og Ashley Tisdale. Foto: NTB Scanpix
MANGLET: Zac Efron var ikke med på Zoom-gjenforeningen. Her med Vanessa Hudgens og Ashley Tisdale. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hvor 32-åringen befant seg da gjenforeningen fant sted, er ikke kjent. Det er imidlertid nok en skuespiller som er utelatt, og som skriver følgende til bildet som er blitt delt av Hudgens på Instagram:

«Det varmer hjertet mitt hver gang jeg ser en familiegjenforening jeg ikke er blitt invitert til», skriver Bart Johnson (49), som spilte faren til Troy Bolton i de populære filmene.

Han legger til en humoristisk emneknagg, og skriver #typisk.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Gjensyn 16. april

Regissør Kenny Ortega (69) har også delt flere innlegg fra gjenforeningen, og avslører også på Instagram når fansen får se heltene fra Disney-filmene gjenforenes.

«Håper dere vil være med meg og en spennende line-up av stjerner neste torsdag, 16. april på ABC for Disney-familiens sing-along», skriver stjerneregissøren i innlegget, som har fått over 30 000 likerklikk til nå.

I kommentarfeltet renner det over med jubel fra fansen, som gleder seg stort til gjenforeningen kommer.

Overfor Deadline kan han også dele gladnyheten om at Zac Efron også blir å se i gjenforeningen.

GLEDELIG GJENSYN: Kenny Ortega forteller at også Zac Efron blir å se i gjenforeningen. Foto: NTB Scanpix
GLEDELIG GJENSYN: Kenny Ortega forteller at også Zac Efron blir å se i gjenforeningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi klarte ikke nå Zac før sent, men da vi fikk tak i ham, ble han umiddelbart med - selvsagt. Alle vi tok kontakt med var raske, og du vil se hvordan de kommer sammen hjemmefra. Dette er en mulighet til å styrke humøret for de som blir med oss på gjenforeningen, sier han.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

Flere gjenforeninger

Dette er ikke første gang «High School Musical»-gjengen får fansen til å juble i sosiale medier. Nylig delte også flere av skuespillerne et innlegg på TikTok der de danset til låten «We're All in This Together».

Det hele startet med at Ashley Tisdale (34) delte en video der hun danset, før flere kastet seg på. Til slutt var store deler av gjengen med.

Som nevnt er det også flere andre som har møttes over videochat, som «Hamilton»-skuespillerne og skuespillerne fra «Victorious».

SLUTT: Talkshow-verten Trish Regan kom med noen oppsiktsvekkende uttalelser om Corona-viruset på direkten. Det var noe av det siste hun gjorde i jobben sin. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer