Nora Mørk og Martin Laumann Ylven:

Fansen jubler etter nytt bilde

Bekrefter idrettsstjernene endelig forholdet?

<strong>DELTE BILDE:</strong> I et nytt bilde på Instagram, går håndballstjernen Nora Mørk langt i å bekrefte forholdet til ishockeyspiller Martin Ylven. Foto: NTB Scanpix
DELTE BILDE: I et nytt bilde på Instagram, går håndballstjernen Nora Mørk langt i å bekrefte forholdet til ishockeyspiller Martin Ylven. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det versert rykter om en påstått romanse mellom håndballstjerna Nora Mørk (28) og Martin Laumann Ylven (30).

Til tross for at mediene har valgt å omtale forholdet, har begge avstått fra å kommentere forholdet offentlig.

I et nytt innlegg på Instagram går håndballstjerna nå langt i å bekrefte forholdet. Under et bilde av de to i hverandres armer, skriver hun nemlig «M», etterfulgt av en hjerteemoji.

View this post on Instagram

M🧡

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

Gratulasjoner

Under bildet er det mange som gratulerer det angivelige paret og heier på kjærligheten. Flere benytter også anledningen til å sørge over at den populære håndballspilleren nå ser ut til å være opptatt.

Det er ikke første gang paret deler bilder som antyder at de har funnet kjærligheten, men i lang tid har bildene vært langt mer kryptiske.

Mørk har blant annet delt et bilde av seg selv i armkroken til en person med en tatovering som er svært lik den Ylven har på håndleddet. Ylven har på sin side delt flere bilder som viser at han har vært på besøk i Ungarn, der Nora Mørk for tida bor, og håndballstjerna har selv kommentert på enkelte av bildene.

Ylven la også ut et bilde på sin Instagram-story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han hadde også tagget henne, samt at han la ved et hjerte.

<strong>DELTE BILDE:</strong> Tidligere i mai la ishockeystjernen ut dette bildet på sin story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har i tillegg tagget henne. Foto: Privat
DELTE BILDE: Tidligere i mai la ishockeystjernen ut dette bildet på sin story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har i tillegg tagget henne. Foto: Privat Vis mer

Toppidrettsutøvere

Både Mørk og Ylven er profilerte toppidrettsutøvere.

Førstnevnte har blant annet en lang karriere på Norges kvinnelandslag i håndball. De siste åra har hun spilt for klubben Györ i Ungarn. Etter godt og vel et år ute med en kneskade, og hele åtte kneoperasjoner bak seg, var Mørk denne uka endelig tilbake på håndballbanen.

Etter sesongen forlater hun Györ for å fortsette karrieren i Bucuresti.

Ylven har på sin side gjort karriere på ishockeybanen. 30-åringen, som kommer fra Høybråten, begynte karrieren i Lørenskog. Som tiåring gikk han til Vålerenga. Han har også vært innom klubber som Linköpings HC og Stjernen, men det er likevel Vålerenga som i brorparten av karrieren har vært Ylvens klubb.

Her har han også vært en sentral skikkelse i TV 2-programmet «Iskrigerne», som følger Vålerengas hockeylag tett, både på og utenfor banen.

Brudd etter seks år

Den angivelige flørten med ishockeystjernen kommer drøye halvannet år etter at Mørks forhold til fotballproffen Stefan Strandberg (28), tok slutt etter seks år. Bruddet avslørte Mørk selv i et portrettintervju i VG i desember 2017.

- Det var jo tøft, men samtidig så jeg det komme. Vi hadde vært sammen så lenge, så det var selvfølgelig veldig trist. Vi var jo veldig glad i hverandre, har Mørk i ettertid fortalt åpenhjertig i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden».

LES OGSÅ: - De kan ikke bo der lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer