Demi Moore og Bruce Willis:

Fansen jubler etter gjenforening

- Beste paret noen gang.

SAMMEN: Fansen jubler over dette bildet av Bruce Willis og Demi Moore. Foto: Instagram / @buuski
SAMMEN: Fansen jubler over dette bildet av Bruce Willis og Demi Moore. Foto: Instagram / @buuski Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En hel verden blir påvirket av den pågående coronapandemien, som til nå har tatt over 74 000 menneskeliv verden over. Flere land oppfordrer nå befolkningen til å holde seg hjemme så langt det lar seg gjøre, et tiltak som også er satt i gang i USA.

Også de som ikke sitter i pålagt karantene eller isolasjon bes holde seg hjemme, og California var ifølge CNN den første staten som innførte et tiltak der beboerne beordres til å være hjemme med mindre de ut.

Altså er det lov til å gjøre nødvendige ærend, men ellers bes innbyggere holde seg i hjemmet.

Svært mange kjendiser er bosatt i California, og holder seg nå hjemme, deriblant skuespillerne Demi Moore (57) og Bruce Willis (65). De var tidligere gift, og har døtrene Rumer (31), Tallulah (26) og Scout (28). Nå ser det ut til at de tilbringer mye tid sammen - til fansens overraskelse.

View this post on Instagram

Scenes from home ❤️ #stayhome

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Familien samlet

Moore har delt flere bilder på Instagram de siste ukene, der hun ser ut til å stortrives i selskap med sine tre døtre. Blant annet delte hun i slutten av mars et bilde der de alle var i full gang med det som etter alt å dømme var et fotoprosjekt.

Også døtrene deler stadig oppdateringer fra hjemmelivet, og det er nå yngstedatteren Tallulahs innlegg som får oppmerksomhet.

Mandag delte nemlig kjendisdatteren et bilde av nesten hele familien samlet, for denne gangen var også Bruce Willis med på familiemoroa i morens hjem.

View this post on Instagram

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

Bildet viser Demi Moore, Bruce Willis, datteren Scout og Tallulahs kjæreste, Dillon Buss - alle i matchende, stripete pysjamaser.

Ifølge People er det Tallulah som er fotografen, så den eneste som manglet var eldstedatteren Rumer.

- Beste paret

I kommentarfeltet er det tydelig å se at fansen er begeistret over gjenforeningen til det tidligere paret, som var gift fra 1987 til 2000.

«Demi og Bruce. Beste paret noen gang», er det en som skriver.

«Så hyggelig å se foreldrene dine sammen igjen», skriver en annen.

Trolig er imidlertid dette kun en familiesammenkomst, da Willis har giftet seg på nytt etter skilsmissen, og siden 2009 har vært gift med modellen Emma Heming Willis (41).

Likevel er det ikke ofte vi får se eksparet sammen, så et gledelig syn er det uansett - noe jubelen fra fansen i kommentarfeltet også tilsier.

Vis mer

Nært forhold

Moore har tidligere uttalt at hun er «stolt» av skilsmissen fra Willis, med tanke på hvordan de har klart å bevare et godt vennskap i ettertid.

- Det var ikke lett i begynnelsen, men vi klarte å flytte hjertet av forholdet, det hjertet som skapte vår familie, til noe nytt - som ga jentene et kjærlig, støttende miljø med begge foreldrene, skrev Moore i selvbiografien «Inside Out» i 2019.

Hun la til at de to ble tettere enn de noen gang hadde vært tidligere.

Mens Moore er singel, har altså Willis giftet seg på nytt, og han har også fått to nye barn. Ekskona har han bevart et vennskap med.

LES OGSÅ: Nå bekrefter de forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer