«Grey's Anatomy»

Fansen i sorg etter sjokkdødsfall

Sorgen er stor blant fansen etter at en av hovedkarakterene skrives ut fra den populære sykehusserien.

POPULÆR SERIE: Richard Flood og Ellen Pompeo i Grey’s Anatomy. Nå er fansen i sorg siden en sentral karakter går bort. Foto: ABC
POPULÆR SERIE: Richard Flood og Ellen Pompeo i Grey’s Anatomy. Nå er fansen i sorg siden en sentral karakter går bort. Foto: ABC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • OBS: Artikkelen inneholder spoilers fra episode 7, sesong 17

I 17 sesonger har fansen fått følge livet på det fiktive sykehuset «Grey+Sloan Memorial Hospital» gjennom dramaserien «Grey's Anatomy». I løpet av årene har seerne vitnet viktige karakterer komme og gå - og det er liten tvil om at det er en engasjert gjeng som følger serien.

Det er nemlig lite som er blitt snakket mer om på sosiale medier enn da serieskaperne valgte å skrive av den populære karakteren Dr. Derek «McDreamy» Shepherd i seriens ellevte sesong. Av den grunn skapte det oppstandelse blant fanskaren da Shepard plutselig dukket opp i den 17. sesongen, som for tiden er å se på norsk tv.

Men, hva er ikke en sesong av «Grey's Anatomy» uten tårer og sjokkerende dødsfall? Også i den 17. sesongen må fansen finne seg i å tørke tårer - og noen sitter nå igjen med et knust hjerte etter at serieskaperne nok en gang har valgt å ta farvel med en sentral karakter.

«Hvorfor?»

I sesongens syvende episode ved navnet «Helplessly Hoping» vitner man nemlig ingen ringere enn Dr. Andrew DeLuca, spilt av skuespiller Giacomo Gianniotti (31), dø på operasjonsbordet etter å ha blitt knivstukket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.