Michael Strahan:

Fansen i sjokk over stjernens forvandling

TV-profilens beslutning får blandede reaksjoner fra fansen.

SJOKKERER FANSEN: TV-profil Michael Anthony Strahan får flere til å sperre opp øynene på Instagram. Her med Robin Roberts. Foto: Jordan Strauss /Invision /AP
SJOKKERER FANSEN: TV-profil Michael Anthony Strahan får flere til å sperre opp øynene på Instagram. Her med Robin Roberts. Foto: Jordan Strauss /Invision /AP Vis mer
Publisert

TV-profilen og den tidligere profesjonelle fotballspilleren Michael Anthony Strahan (49) sjokkerte fansen denne uken da han delte en ny video på Instagram.

49-åringen er kjent for sitt karakteristiske mellomrom mellom tennene, men i videoen har det skjedd en stor forandring.

«Jeg gjorde det», skriver «Good Morning America»-programlederen til videoen, etterfulgt av emneknaggen #hadetbramellomrom.

BORTE: Michael Strahans har fjernet sitt karakteristiske mellomrom mellom tenenne. Foto: David Fisher /REX / NTB
BORTE: Michael Strahans har fjernet sitt karakteristiske mellomrom mellom tenenne. Foto: David Fisher /REX / NTB Vis mer

Overlykkelig

I videoen får man se selve inngrepet hos tannlegen.

I begynnelsen av videoen innrømmer imidlertid Strahan at det trolig er flere som kommer til å bli misfornøyde over at han fikser tennene sine, inkludert venner, fans, forretningspartnere og familie.

«Men jeg må gjøre det jeg vil for min egen del», sier han i tannlegestolen, før de setter i gang.

Mot slutten av videoen får man se reaksjonen til Strahan når han får se det endelige resultatet.

«Jeg elsker det, herregud», utbryter TV-profilen.

FORNØYD: TV-profilen legger ikke skjul på at han er svært fornøyd over resultatet. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORNØYD: TV-profilen legger ikke skjul på at han er svært fornøyd over resultatet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I skrivende stund har videoen fått over 370 000 visninger. I kommentarfeltet renner det inn med støtte fra fjern og nær.

«Wow, kompis! Det er et stort steg. Når du føler deg bra, gjør du det bra. Glad på dine vegne», kommenterer skuespiller og tidligere fotballspiller Isaac Keys (42).

«Herregud! Elsker mellomrommet ditt, men du er like kjekk uten det. Gjør det som er best for deg», skriver journalist Nischelle Turner (46).

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Misfornøyde fans

Det er imidlertid ikke alle som er like fornøyd over at Strahan har fikset mellomrommet sitt mellom tennene.

På Twitter uttrykker flere frustrerte fans sin mening.

«Denne mannen mistet nettopp superkreftene sine», skriver en.

En annen følger opp med:

«Dette er definitivt noe av det verste jeg noensinne har sett. Strahans mellomrom er ikonisk. Det er som føflekken til Robert De Niro eller Tom Sellecks bart. Du blir ikke bare kvitt det».

TV-profilen har tidligere delt sine tanker rundt å endre tennene sine. I 2012 fortalte han overfor ELLE at han hadde hatt en tannlege da han var i 20-årene som viste ham design på hvordan tennene hans kunne se ut, men han bestemte seg for å ikke gjennomføre det.

- Det er så mye press for å være perfekt. Du kan fikse alt nå. For meg gjorde jeg en bevisst innsats for å uttrykke: «Dette er den jeg er. Jeg er ikke perfekt. Jeg vil ikke prøve å være perfekt», uttalte han.

- På dette tidspunktet tror jeg ikke barna mine ville kjent meg igjen uten mellomrommet mitt. De ville sagt: «Hvem er denne fremmede mannen i huset vårt? Ring politiet», la han til.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 21 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

Ikke den eneste

Strahan er imidlertid ikke den eneste stjernen som har fikset på tennene sine. I 2019 besluttet også «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (31) å fikse på mellomrommet mellom tennene sine.

Da skuespilleren dukket opp på premieren på filmen «The Peanut Butter Falcon», hvor hun spilte hovedrollen, kunne nemlig bilder av en smilende Johnson avsløre at hun hadde vært en tur hos tannlegen.

BREDT GLIS: Dakota Johnson gliste bredt etter å ha fikset på tennene. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB
BREDT GLIS: Dakota Johnson gliste bredt etter å ha fikset på tennene. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB Vis mer

Johnson har ved flere anledninger sjarmert en hel verden ved å bruke humoristisk selvironi om smilet sitt. I en video for Vanity Fair fra 2017, viste hun blant annet alle gjenstandene hun kunne få plass til mellom tennene.

Her fikk hun plass til en kvist, et kredittkort, en kirsebærstilk, en binders og rundt 1000 dollar i kontanter.

LES OGSÅ: Slik ser barne­stjernene ut nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer