Kim Kardashian West og Caitlyn Jenner:

Fansen i harnisk etter Kims Instagram-stunt

- Dette er bare hensynsløst.

FULL FORVIRRING: Fredag la Kim Kardashian West ut et bilde av sin mor og stefar på Instagram. Innlegget har fått massiv kritikk av fansen. Her er Kim og Caitlyn Jenner avbildet i forbindelse med en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
FULL FORVIRRING: Fredag la Kim Kardashian West ut et bilde av sin mor og stefar på Instagram. Innlegget har fått massiv kritikk av fansen. Her er Kim og Caitlyn Jenner avbildet i forbindelse med en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er ingen tvil om at forholdet mellom Caitlyn Jenner (68) og resten av Kardashian-familien har vært anstrengt, etter at førstnevnte sto frem som transperson i 2015.

Kim Kardashian West (37) avslørte selv i fjor sommer at hun ikke hadde snakket med Caitlyn Jenner på flere måneder.

- Vi vil nok få et nært forhold igjen snart, men vi har egentlig ikke snakket sammen på flere måneder. Vi er jo egentlig ikke familie, så vi tar en pause, fortalte hun den gang.

- Tøft

I november tok Caitlyn selv bladet fra munnen og la overhodet ikke skjul på at det fantes utfordringer tilknyttet sin familie.

​ - Det har vært tøft de siste årene. Jeg snakker ikke med dem lenger, for å være ærlig. Jeg har ikke snakket med Kim på et helt år, fortalte hun til publikum, ifølge Huffington Post.

ISFRONT: Caitlyn Jenner og Kim Kardashian West skal ikke ha hatt kontakt på over ett år. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Caitlyn Jenner og Kim Kardashian West skal ikke ha hatt kontakt på over ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sterke reaksjoner

Fredag valgte Kim Kardashian West å publisere et eldre bilde av 68-åringen sammen med Kris Jenner, da førstnevnte fortsatt identifiserte seg som Bruce Jenner.

TGIF

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Paret var som kjent gift i 24 år, og forholdet dem imellom har også vært særdeles anstrengt de siste årene.

Hva som er årsaken til at Kim først nå valgte å dele dette bildet, er ikke klart. Som en kommentar til innlegget, skriver realitydronningen kun følgende: «TGIF» (Thank God it's Friday, journ.anm.).

Innlegget har skapt full forvirring blant fansen. Mens mange stiller store spørsmålstegn til hva dette egentlig dreier seg om, reagerer andre kraftig mot 36-åringen, og mener hun forsøker å håne stefaren.

- Med tanke på all dramatikken som har vært i denne familien, er dette bare rart å publisere, skriver en.

- Dette er bare hensynsløst, skriver en annen.

Verken Kris Jenner eller Caitlyn Jenner har kommentert bildet så langt. Kim har heller ikke kommentert kritikken.

Boken skapte splittelse

Årsaken til bruddet mellom Caitlyn og resten av familien skal være at familien hevder Caitlyn sprer falske løgner om dem. Spesielt vanskelig ble det i slutten av april i fjor da Caitlyn Jenner lanserte sin første selvbiografi, «Mitt hemmelige liv».

- SJOKKERT: Kris Jenner har tidligere gått hardt ut mot påstandene som Caitlyn Jenner, tidligere Bruce Jenner, offentliggjorde i sin selvbiografi. Foto: NTB Scanpix
- SJOKKERT: Kris Jenner har tidligere gått hardt ut mot påstandene som Caitlyn Jenner, tidligere Bruce Jenner, offentliggjorde i sin selvbiografi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den gang reagerte blant andre Kim sterkt i offentligheten.

- Jeg ble sjokkert, fordi hun skrev jo ting som ikke var sant, og som var sårende. Mamma og Caitlyn var jo sammen i 25 år. Vi alle var jo der og så tingene som skjedde, men kanskje Caitlyn så det på en annen måte, sa hun den gang.

Da Caitlyn Jenner slapp selvbiografien, slo den ned som en bombe i Kardashian-leiren.

Blant annet har 68-åringens ekskone Kris Jenner, gitt ettertrykkelig uttrykk for hva hun synes om å bli utlevert i boka - som ved siden av å handle om Caitlyns familie, tidligere ekteskap og oppvekst, tar for seg hennes vei fra mann til kvinne.

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

Jenner har tidligere hevdet at ingenting av det som står skrevet om henne «henger på greip», og avfeid memoarene som oppspinn.

- Hvorfor må alt handle om at jeg er en «bitch» og en drittsekk. Jeg har aldri vært så sint og skuffet over noen i hele mitt liv, har hun sagt.

Søkte om skilsmisse

Caitlyn Jenner har tidligere forsvart den harde kritikken ved å understreke at selvbiografien er hennes beretninger og synspunkter.

- Denne boka - det er min historie. Alle har utfordringer i livet de må takle, og dette handler om mine utfordringer og hvordan jeg har taklet dem, har hun fortalt.

Det er gått tre år siden tv-profilen gikk fra Bruce til Caitlyn, da hun sto fram med kjønnsskiftet på forsida av Vanity Fair.

Kris og Bruce Jenner, som har de like verdensberømte barna Kylie (20) og Kendall (22) sammen, søkte om skilsmisse i 2012.

Cailtyn har også fire voksne barn fra sine to tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Åpner seg om depresjon og spiseforstyrrelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer