Bella Thorne:

Fansen går amok over bildet på sosiale medier

Graviditetsryktene har begynt å svirre rundt Bella Thorne etter at kjæresten la ut et spesielt bilde.

NÅ SVIRRER RYKTENE: Bella Thorne, som er aktuell i filmen «Assassination Nation», utsettes nå for graviditetsrykter. Foto: Taylor Jewell / INVISION/ NTB scanpix
NÅ SVIRRER RYKTENE: Bella Thorne, som er aktuell i filmen «Assassination Nation», utsettes nå for graviditetsrykter. Foto: Taylor Jewell / INVISION/ NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Tidligere denne uken delte rapperen Derek Smith, også kjent som rapperen Mod Sun (30), et bilde av kjæresten, skuespiller Bella Thorne (20), på Instagram-kontoen sin.

På bildet kysser rapperen forsiktig kjæresten Bella på magen.

Under bildet skrev rapperen: «Du gjør det så bra, jeg elsker å se deg skinne».

ur doing so amazing I️ love watching u shine bb

A post shared by 🅱️🅱️ (@modsun) on

Det tok ikke lang tid før fansen gikk amok og graviditetsryktene begynte å svirre på sosiale medier, skriver blant annet danske Se og Hør og Teen Vogue.

I kommentarfeltet bugner det av både gratulasjoner til paret, men også av forvirrede fans som ikke vet hvordan de skal tolke innlegget.

«Er hun gravid??» er spørsmålet som går igjen i kommentarfeltet under bildet.

Bella og Mod Sun har ikke vært sammen i mer enn tre måneder. De ble offisielt kjærester i november i fjor.

«Folkens, stopp med å overreagere frem til en av dem går ut med at de er gravide. Da kan dere begynne å gratulere dem, dette bildet betyr ikke nødvendigvis at hun er gravid», skrev en av følgerne.

I skrivende stund har verken Bella eller kjæresten uttalt seg om spekulasjonene.

Kom ut av skapet

Den amerikanske skuespilleren er for øvrig ikke kun interessert i gutter. Hun stod frem som bifil i 2016.

Like etter at forholdet med ekskjæresten Gregg Sulkin (25) tok slutt i august 2016, begynte fansen å spekulere i Bellas legning. Spekulasjonene skjøt fart etter at det angivelig dukket opp bilder av Bella som kysset på en jente.

Etter flere dager med ryktestorm spurte en fan 20-åringen rett ut på Twitter, og fikk svar av stjernen i form av et enkelt «ja.»

Senere publiserte stjernen et innlegg hvor hun takket for den enorme støtten fra fansen.

- Takk for at dere aksepterer den jeg er, skrev hun i innlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

This is how I sleep at night...including the wig 😂@harpersbazaarus #humpday

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Datet Scott Disick

I 2017 vekket den skandaleombruste «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Scott Disick (34) oppsikt, etter at han ble observert i het omfavnelse med Bella.

De to skal både ha tilbragt tid sammen i Los Angeles og i kystbyen Cannes i Sør-Frankrike, og duoen skapte et utall overskrifter i kjendispressen.

Scott har som kjent tre barn fra sitt turbulente forhold med Kourtney Kardashian (38), og i en episode av familiens reality-serie, snakket søstrene til Kourtney endelig ut om flørten hans med unge Bella.

Etter at de hete bildene av Scott og Bella dukket opp i fjor sommer, lettet Bella på sløret om flørten deres ved mer enn én anledning.

I slutten av mai skrev hun på Twitter at luksuslivet i Cannes ikke var noe for henne, at det ikke skjedde noe mellom henne og Scott, og at de to ikke var på talefot.

Hun har også fortalt, i et intervju med magasinet Complex, at livsstilen som Scott utviste i Cannes ble for mye for henne:

De to Hollywoodstjernene festet sammen 23. juni 2017. Vis mer

- Vi var der i halvannen dag før jeg sa at jeg booket meg en flybillett for å reise igjen. Jeg elsker å gå ut og ha det gøy, jeg elsker å danse, men jeg fester ikke så hardt og det ble bare for mye for meg, sa Bella i fjor sommer.

Åpen om seksuelt misbruk

Bella Thorne skapte igjen overskrifter da hun valgte å dele en personlig erfaring på sin Instagram-profil for å vise sin støtte til «Time's up»-kampanjen før årets Golden Globe.

Saken fortsetter nedenfor.

Under bildet skrev hun at hun hadde blitt seksuelt misbrukt i barndommen sin. Det stod:

«Jeg ble fysisk og psykisk seksuelt misbrukt i oppveksten fra den dagen jeg kan huske - frem til jeg var 14 år. Da hadde jeg endelig mot til å låse døren om kvelden.»

«Hele natta, mens jeg ventet på at noen skulle utnytte meg. Om og om igjen. Jeg ventet bare på at det skulle ta slutt, og en dag sluttet det.»

«Men noen av oss er ikke så heldige at vi kommer fra det i live. Så vær så snill og stå sammen i dag for hver eneste sjel som er blitt misbrukt. #Timesup»

LES OGSÅ: Bryter tausheten om romansen