Jake Gyllenhaal og Taylor Swift:

Fansen går amok etter nytt bilde

Skuespilleren slenger angivelig et stikk i retning ekskjæresten med nytt bilde.

SPEKULASJONER: Fansen har i en årrekke ment at det er Jake Gyllenhaal som inspirerte Taylor Swift-albumet «Red». Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock / NTB
SPEKULASJONER: Fansen har i en årrekke ment at det er Jake Gyllenhaal som inspirerte Taylor Swift-albumet «Red». Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Taylor Swift (32) er ikke redd for å synge om tidligere romantiske forhold. Selv om hun sjelden har avslørt mennene bak låtene, har fansen satt sammen 1+1 og hevder stadig å vite hvem artisten synger om.

Det gjelder også artistens album «Red», som hun i høst ga ut på nytt - i en helt ny drakt. Albumet inneholder blant annet en ti minutter lang versjon av låten «All to well», som fansen i et tiår har vært skråsikre på handler om Swifts ekskjæreste Jake Gyllenhaal (41).

Paret datet i tre måneder, men brøt forholdet i slutten av 2011. Albumet ble sluppet året etter.

At skuespilleren er inspirasjonen bak, er aldri blitt bekreftet av Swift selv. Hun har derimot uttalt til Rolling Stone at det er det «eneste ekte albumet om kjærlighetssorg» hun har laget.

Gyllenhaal har tidligere nektet å svare på spørsmål om Swifts låter. Nå kan det imidlertid se ut til at han endelig sier noe. I hvert fall på kryptisk vis.

Fansen går amok

Onsdag delte W Magazine et bilde av Gyllenhaal på Instagram. På bildet poserer skuespilleren i en rød skjorte, og på hodet hans er et par røde hjertebriller plassert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer