Jake Gyllenhaal og Taylor Swift:

Fansen går amok etter nytt bilde

Skuespilleren slenger angivelig et stikk i retning ekskjæresten med nytt bilde.

SPEKULASJONER: Fansen har i en årrekke ment at det er Jake Gyllenhaal som inspirerte Taylor Swift-albumet «Red». Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock / NTB
SPEKULASJONER: Fansen har i en årrekke ment at det er Jake Gyllenhaal som inspirerte Taylor Swift-albumet «Red». Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Taylor Swift (32) er ikke redd for å synge om tidligere romantiske forhold. Selv om hun sjelden har avslørt mennene bak låtene, har fansen satt sammen 1+1 og hevder stadig å vite hvem artisten synger om.

Det gjelder også artistens album «Red», som hun i høst ga ut på nytt - i en helt ny drakt. Albumet inneholder blant annet en ti minutter lang versjon av låten «All to well», som fansen i et tiår har vært skråsikre på handler om Swifts ekskjæreste Jake Gyllenhaal (41).

Paret datet i tre måneder, men brøt forholdet i slutten av 2011. Albumet ble sluppet året etter.

At skuespilleren er inspirasjonen bak, er aldri blitt bekreftet av Swift selv. Hun har derimot uttalt til Rolling Stone at det er det «eneste ekte albumet om kjærlighetssorg» hun har laget.

Gyllenhaal har tidligere nektet å svare på spørsmål om Swifts låter. Nå kan det imidlertid se ut til at han endelig sier noe. I hvert fall på kryptisk vis.

EN ÆRLIG SWIFT: I Netflix-dokumentaren «Taylor Swift: Miss Americana» får man se en annen side av den populære artisten. Video: Netflix Vis mer

Fansen går amok

Onsdag delte W Magazine et bilde av Gyllenhaal på Instagram. På bildet poserer skuespilleren i en rød skjorte, og på hodet hans er et par røde hjertebriller plassert.

For vanlige folk ser det ut som et helt vanlig bilde. Men de som er ekstra store fans av Gyllenhaal, vet at han slettes ikke går kledd slik til vanlig. Er man i tillegg fan av Taylor Swift gjenkjenner man kanskje hjertebrillene.

De er nemlig nesten identiske med brillene artisten selv har på seg i musikkvideoen til låten «22», som er en del av det nevnte albumet.

«Ikke brillene Taylor brukte i «22»-videoen», har en kommentert ironisk under bildet på Instagram, etterfulgt av en gråteemoji.

«Vi ser hva du gjorde der», har en annen kommentert.

«Jeg ler meg i hjel», har en tredje skrevet.

«Swift-fansen er i ferd med å ta deg», skriver en fjerde.

Bildet har også gått som en farsott på Twitter.

Dater modell

Gyllenhaal har ikke selv uttalt seg om konteksten til bildet. Det er riktignok ett av flere, men det er spesielt dette ene bildet som vekker oppsikt. Bildene er dessuten brukt i et intervju med W Magasine, hvor skuespilleren snakker om alt annet enn Taylor Swift.

Selv dater han i dag den franske modellen Jeanne Cadieu (25). Swift på sin side har vært i et forhold med Joe Alwyn (30) i flere år. De skal ha møttes i 2016, men har holdt forholdet svært privat siden.

I slutten av 2020 begynte det å gå rykter om at paret hadde giftet seg, da Swift i en musikkvideo var kledd i det som lignet en brudekjole. I skrivende stund, et drøyt år senere, har verken en forlovelse eller et bryllup blitt kjent.

LES OGSÅ: - De er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer