Johnny Depp:

Fansen frykter for skuespillerens helse

«Pirates of The Caribbean»-stjernen er nesten ugjenkjennelig.

BLEK OG TYNN: Johnny Depps fanskare er bekymret for helsen til superstjernen. Her er han avbildet i Russland forrige uke. Foto: NTB Scanpix
BLEK OG TYNN: Johnny Depps fanskare er bekymret for helsen til superstjernen. Her er han avbildet i Russland forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For tiden er skuespiller Johnny Depp (54) på turné i Europa med bandet sitt «The Hollywood Vampires».

54-åringen, som kanskje er best kjent for rollen som piraten Jack Sparrow i «Pirates of The Caribbean»-filmene, poserte velvillig da to russiske fans spurte om å få ta bilde med ham.

ROCKESTJERNELIV: Skuespilleren er for tiden på turné i Europa. Her avbildet under konserten i Moskva. Foto: NTB Scanpix
ROCKESTJERNELIV: Skuespilleren er for tiden på turné i Europa. Her avbildet under konserten i Moskva. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i forkant av en konsert i St. Petersburg at bildene ble tatt, melder Daily Mail. Tidligere samme uke hadde bandet spilt konsert i Moskva.

Da de to jentene la ut bildene på sosiale medier, var det flere som bet seg merke i spesielt én ting. Mange mener nemlig at Depp ser svært blek, sliten og urovekkende tynn ut.

Saken fortsetter under.

«Det er så trist å se ham på denne måten. Ser han ikke selv at helsen hans er ødelagt», skriver én.

Andre mener at skuespilleren ser utslitt ut, og at han ikke ser ut som seg selv.

«Han ser så utslitt og tynn ut. Jeg kjente ham nesten ikke igjen».

«Hva har skjedd? Er du ok? Jeg tror ikke du har det så bra», skriver en annen.

Enkelte i kommentarfeltet påpeker at skuespilleren ser blek og tynn ut fordi han er i forberedelsene til en ny filmrolle.

«Han har det bra. Han forbereder seg til en kommende rolle der han skal spille en med uhelbredelig kreft», hevdes det.

Det er ikke bekreftet om filmrollen har noe med skuespillerens vekttap å gjøre, men Johnny Depp står oppført som hovedrolleinnehaver på IMDB med filmen «Richard Says Goodbye», som omhandler en universitetslærer som blir diagnostisert med en uhelbredelig sykdom.

54-åringen har selv ikke kommentert fansens bekymring.

Saken fortsetter under.

FORANDRET: Man kan se en tydelig forskjell på skuespilleren på bildet til venstre fra 2017, og bildet til høyre fra forrige uke i Moskva. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Man kan se en tydelig forskjell på skuespilleren på bildet til venstre fra 2017, og bildet til høyre fra forrige uke i Moskva. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gikk amok på filmsett

Skuespilleren har vært involvert i flere konflikter og uheldige situasjoner de siste årene, noe som nå kan se ut til å ha hatt en innvirkning på helsen.

I fjor var han og ekskona Amber Heard i en høyprofilert skilsmisse, der han blant annet ble anklaget for å ha vært voldelig mot henne.

Depps økonomiske situasjon har heller ikke vært god. I januar hevdet hans tidligere forretningsapparat at han har brukt nærmere 16 millioner kroner i måneden på en «ultra-ekstravagant livsstil».

TURBULENT FORHOLD: Johnny Depp og Amber Heard skilte lag i 2017 etter en rekke krangler og konflikter. Foto: Splash News / NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Johnny Depp og Amber Heard skilte lag i 2017 etter en rekke krangler og konflikter. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

I mai skal skuespilleren ha angrepet en manager på settet til sin nye film Labyrinth. Han skal ha vært full og ha mistet kontrollen fullstendig.

Angivelig skal 54-åringen ha prøvd å angripe filmveteranen, og han skal blant annet ha ropt følgende mens han knyttet nevene mot manageren:

«Jeg gir deg 100 000 dollar hvis du denger til meg nå». Deretter ble han dratt bort fra settet.

Drakk hele dagen

I filmen spiller Depp rollen som LAPD-detektiven Russel Poole, som etterforsket mordet på Biggie Smalls i 1997. Problemet på settet skal ha startet da han ansatte to kompiser i rollene som en politimann og en hjemløs person.

En kilde forklarte til Page Six at hendelsen på settet startet med at Depp nektet å avslutte innspillingene til avtalt tid.

«Johnnys venner var med i scenen, og det utviklet seg til så mye mer enn det burde ha gjort.» Produsentene for filmen hadde leid en gate i downtown LA, som var avsperret for innspillingen, og da tiden var løpt ut for avsperringen, ville «Pirates»-stjernen fortsette å filme.

Saken fortsetter under bildet.

JACK SPARROW: Johnny Depp er kanskje best kjent fra «Pirates og The Caribbean»-filmene. Foto: Disney / NTB Scanpix
JACK SPARROW: Johnny Depp er kanskje best kjent fra «Pirates og The Caribbean»-filmene. Foto: Disney / NTB Scanpix Vis mer

Produsentene skal, ifølge kildene, ha bedt om tillatelse til å fortsette å filme, men til slutt forklarte en «location manager» at scenen måtte avsluttes. Regissør Brad Furman uttalte deretter: «Prøv å fortelle det til Johnny Depp».

Skuespilleren skal ha vært beruset etter å ha drukket og røykt hele dagen på settet. Han skrek i ansiktet til location manageren: «Hvem er du? Du har ingen rett til å snakke til meg».

Han skal ha svart at han bare gjorde jobben sin, mens 54-åringen forsøkte å kjøre en knyttneve inn i magen hans før han ble dratt bort fra stedet.

En representant for Depp har i ettertid kommentert saken, og sagt at saken er blitt svært overdrevet.

LES OGSÅ: Må avkrefte romanseryktene nok en gang