Kim Kardashian:

Fansen forvirret over Kim Kardashians nye bilde

- Hva skjedde med bilen i bakgrunnen?

JUKSET: Kim Kardashian ble tatt på fersken da hun delte et bilde på Instagram som tydelig er redigert. Foto: NTB scanpix
JUKSET: Kim Kardashian ble tatt på fersken da hun delte et bilde på Instagram som tydelig er redigert. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Fansen får med seg hver minste ting realitystjernen Kim Kardashian (37) gjør, kanskje spesielt når hun trår feil.

Det var intet unntak da hun lørdag delte et bilde av seg selv, der hun tydelig har redigert på kurvene i en bilderedigeringsapp.

I tillegg til at fortauet til høyre har fått en buet fasong, er fansen også forvirret over hva som har skjedd med bilen som står parkert like bak henne.

På originialbildet, som blant andre Daily Mail har publisert, ser man at det er tydelige forskjeller fra bildet Kim delte på Instagram-profilen sin.

«Hva skjedde med bilen i bakgrunnen? Dette er tydelig redigert», skriver en Instagram-bruker under bildet.

«Bare jeg som ser en most bil i bakgrunnen? #photoshopped. Tatt på fersken», skriver en annen.

37-åringen har i ettertid fjernet kommentarfeltet fra bildet.

Se bildet her:

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown 📸 BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tatt på fersken

Dette er ikke første gang Kardashian blir anklaget for å ha manipulert bilder av seg selv.

Da hun i 2014 delte et bilde av seg selv og Blac Chyna, bekreftet flere photoshop-eksperter overfor RadarOnline at realitystjernen hadde jukset med bildet.

- Du ser tydelig en ujevnhet på samme høyde som Kims bryster. Dette kan være fordi hun har brukt et photoshop-verktøy for å forstørre brystene. Det er også ujevnheter på gulvet som følger samme form som Kims midje og hofter, sa Photoshop-ekspert Peeje T til nettstedet.

På bildet viste Kardashian frem sin veltrente mage iført treningsbukser og sports-BH.

- På magebildet ser vi at dørkarmen buler ut på linje med Kims midje, sa Peeje og forklarte at dette ville skjedd dersom hun forminsket midjen i photoshop.

En annen ekspert, Devon Talbert, kom til samme konklusjon.

- Etter å ha sett bildene mener jeg de er manipulert. Jeg spurte meg selv om Kim ville gått gjennom så mye trøbbel for å endre bildene, men i dag er det så mange mobil-applikasjoner så man er bare et par tastetrykk unna den perfekte kroppen.

Saken fortsetter nedenfor.

Kim Kardashian sikret seg flere eksemplarer av motemagasinet "Vogue" som hun selv prydet forsiden på. Hun kjøpte eksemplarene på en kiosk i Los Angeles. Vis mer

Slo tilbake

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen er ikke alene om å ha jukset med bildene sine i forkant av publisering.

Noen ganger må stjernene imidlertid gå ut og avkrefte bildejuks, noe sangstjernen Jennifer Lopez (48) gjorde i fjor.

Det var én detalj ved bildet Lopez delte på Instagram fikk fansen til å reagere, ifølge Cosmopolitan. Flere la merke til en utydelig flekk rett over hofta hennes, som kan minne om et merke som kan dukke opp når man redigerer bilder i Photoshop.

«Jeg elsker deg, du er idolet mitt, men hvorfor mangler det en bit av magemusklene dine?», skrev en.

«Hva skjedde med ryggen din?? Det er som om en bit er tatt ut! Forvirret», skrev en annen.

Jennifer Lopez var imidlertid kjapt ute med å forsvare bildet. I sitt eget kommentarfelt under bildet slo hun tilbake mot anklagene.

- Herregud, det er bare en flekk på speilet ... lol ... ikke photoshop, skrev hun.

Til kommentaren la hun dessuten til flere emneknagger, deriblant en som spilte nettopp på anklagene om bildejuks: #Skulle ønske det fantes Photoshop for hatere.

​LES OGSÅ: - Stjeler godteri fra barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer