FORTVILER: Da Taylor Swift dukket opp i Japan, var fansen ivrige etter å få en autograf. Nå skal mange av Taylor-fansen være svært skuffet over at stjernens musikk er fjernet fra Spotify. Foto: All Over Press
FORTVILER: Da Taylor Swift dukket opp i Japan, var fansen ivrige etter å få en autograf. Nå skal mange av Taylor-fansen være svært skuffet over at stjernens musikk er fjernet fra Spotify. Foto: All Over PressVis mer

Fansen fortviler etter Taylors Spotify-stunt

- Det er ikke alle som har råd til å kjøpe musikk.

SEOGHØR.NO: Mandag fjernet popstjernen Taylor Swift (24) all musikken sin fra streamingtjenesten Spotify, kun en uke etter at hun lanserte sitt nye album «1989».

POPULÆR: Swift er en av de mest populære artistene i popbransjen for tiden. Foto: All Over Press
POPULÆR: Swift er en av de mest populære artistene i popbransjen for tiden. Foto: All Over Press Vis mer

Det har ført til fortvilelse og raseri blant mange av stjernens fans, som nå har startet en underskriftskampanje for å få musikken tilbake til tjenesten.

«Jeg elsker Taylor Swift. Det gjør vi alle! Jeg vet at det er millioner av jenter der ute som beundrer henne like mye som meg, og setter pris på musikken hennes. Det er mange som ikke har råd til å kjøpe CD-er i butikken. Musikk er veldig viktig for meg og mange andre barn. Jeg mener at alle fortjener en sjanse til å høre sangene hennes», skriver brukeren som har startet underskriftskampanjen ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Spotify har selv gått ut for å prøve å lokke Swift tilbake. De har laget en spilleliste med sangtitler som utgjør en setning med en klar beskjed. Sangtitlene lyder som følger:

«Hey. Taylor. We Wanted To Play. Your Amazing. Love Songs. And. They're Not. Here Right Now. We Want You Back. With Us...»

- Vi mener at fansen bør få lytte til musikken overalt og når enn de har lyst til det. Vi betaler nesten 70% av fortjenesten til musikksamfunnet, skriver også Spotify i en pressemelding.

Swift har ennå ikke kommentert saken.

LES OGSÅ: Drukner i katter i ny reklamefilm