Khloé Kardashian:

Fansen er overbevist om at Khloé har operert seg

Det er spesielt ett rykte realitystjernen Khloé Kardashian ikke blir kvitt.

RYKTEFLOM: Det har lenge florert rykter om at realitystjernen har lagt seg under kniven for å fikse på utseendet sitt. Nå er fansen overbevist om at Khloé Kardashian har operert nesen sin. Her avbildet med storesøster Kim Kardashian i sommer. Foto: NTB Scanpix
RYKTEFLOM: Det har lenge florert rykter om at realitystjernen har lagt seg under kniven for å fikse på utseendet sitt. Nå er fansen overbevist om at Khloé Kardashian har operert nesen sin. Her avbildet med storesøster Kim Kardashian i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av januar ble det skrevet opp og ned om at realitystjernen Khloé Kardashian (35) hadde gjennomgått en rekke plastiske inngrep, blant annet på nesen og kinnene. Spesielt ryktene om at 35-åringen har operert nesen er et rykte som realitystjernen sliter med å bli kvitt.

Forrige måned forklarte Khloé i en video for Vogues Youtube-serie ved navn Vogue`s Beauty Secrets, at nesen hennes kan se annerledes ut på grunn av sminketrenden konturering.

- En av mine favoritting å gjøre er å konturere nesen min, men det stresser meg litt. I virkeligheten og på kamera med refleksjoner og lys ser alt annerledes ut. Så noen ganger når jeg konturerer nesen min i virkeligheten kan jeg tenke at det ser så bra ut, men på bilder kan jeg se gal ut, uttalte Khloé i videoen.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Hvor har nesen din blitt av?

Til tross for Khloés forklaring er ikke fansen overbevist, og mener fortsatt at hun har fikset på nesen sin. Tidligere denne uken delte realitystjernen to nærbilder av ansiktet sitt på Instagram, og i kommentarfeltet fikk hun høre det fra følgerne sine.

Se dette innlegget på Instagram

The KoKo Kollection drop 3

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Hvor har nesen din blitt av?, spurte en.

- Hvem er du og hva skjedde med Khloé Kardashian?, spør en annen.

Kommentarer som «hvem er dette», og «har du fått deg en ny nese?» er gjengangere i kommentarfeltet under stjernens bilde. Flere sammenligner også ansiktet til Khloé med den avdøde Michael Jackson.

- Hva skjedde med ansiktet hennes? La oss lære jenter at de ikke trenger å endre på ansiktet sitt for å føle seg og se vakker ut. Materielle ting samt å være materialistisk er overflatisk og burde ikke være en prioritering, skriver en annen kritisk følger.

Khloé har hittil ikke uttalt seg om ryktene.

Har vurdert det

Riktignok har faktisk realitystjernen tidligere uttalt at hun har vurdert å operere nesen sin. Det svarte hun nemlig en av følgerne sine etter at hun mottok flere kommentarer om nesen under et bilde på Instagram i fjor.

Se dette innlegget på Instagram

🖤

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- En dag kommer jeg nok til å ta en (operasjon journ. anm.) fordi jeg tenker på det hver dag, men jeg er redd for nå handler alt om konturering, svarte Khloé ifølge Cosmopolitan.

Dette var heller ikke første gang stjernen har fortalt åpenhjertig om presset om å operere nesen sin. I et intervju med Cosmopolitan i 2016 fortalte Khloé at hun var glad for at hun ikke ga etter for presset.

- Alle har alltid sagt tidligere: «Du må fikse nesen din». Hvis jeg følte at jeg ville operere nesen min hadde jeg gjort det, og hvis jeg vil gjøre noe, kommer jeg til å gjøre det. Jeg bryr meg ikke, og jeg vil være den første til å fortelle «se hva jeg nettopp gjorde. Dette er legen min, la oss gjøre et intervju med ham og gi meg en gratis neseoperasjon», fortalte Khloé til magasinet.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Innrømmet inngrep

Stjernen har tidligere vært åpen om at hun har gjort kosmetiske inngrep.

Våren 2016, på sitt eget TV-show, «Kocktails With Khloé», innrømmet superstjernen det mange lenge hadde mistenkt - at hun har benyttet seg av fillere i ansiktet.

I samtale med plastikkirurgen Dr. Terry Dubrow, forklarte Khloé at det kosmetiske inngrepet gjorde at fjeset hennes endret seg på en lite flatterende måte.

VAR MISFORNØYD: Det er denne perioden i 2015 som Khloé siktet til da hun mente at ansiktet hennes ikke så bra ut. Foto: NTB Scanpix
VAR MISFORNØYD: Det er denne perioden i 2015 som Khloé siktet til da hun mente at ansiktet hennes ikke så bra ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det funket ikke for meg. Jeg så helt gal ut, og jeg tror fremdeles noen av effektene sitter igjen selv om jeg prøvde å få det fjernet tre ganger etterpå, fortalte hun og la til:

- Fjeset ble så fullstendig ødelagt at jeg måtte gå og få alt fjernet. Det var kjipt, og nå er jeg redd for å prøve det igjen. Og jeg sverger, det følels som om det fremdeles er ting igjen i ansiktet mitt.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot plastisk kirurgi-anklagene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer