Khloé Kardashian:

Fansen er overbevist om at Khloé har operert seg

Det er spesielt ett rykte realitystjernen Khloé Kardashian ikke blir kvitt.

RYKTEFLOM: Det har lenge florert rykter om at realitystjernen har lagt seg under kniven for å fikse på utseendet sitt. Nå er fansen overbevist om at Khloé Kardashian har operert nesen sin. Her avbildet med storesøster Kim Kardashian i sommer. Foto: NTB Scanpix
RYKTEFLOM: Det har lenge florert rykter om at realitystjernen har lagt seg under kniven for å fikse på utseendet sitt. Nå er fansen overbevist om at Khloé Kardashian har operert nesen sin. Her avbildet med storesøster Kim Kardashian i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av januar ble det skrevet opp og ned om at realitystjernen Khloé Kardashian (35) hadde gjennomgått en rekke plastiske inngrep, blant annet på nesen og kinnene. Spesielt ryktene om at 35-åringen har operert nesen er et rykte som realitystjernen sliter med å bli kvitt.

Forrige måned forklarte Khloé i en video for Vogues Youtube-serie ved navn Vogue`s Beauty Secrets, at nesen hennes kan se annerledes ut på grunn av sminketrenden konturering.

- En av mine favoritting å gjøre er å konturere nesen min, men det stresser meg litt. I virkeligheten og på kamera med refleksjoner og lys ser alt annerledes ut. Så noen ganger når jeg konturerer nesen min i virkeligheten kan jeg tenke at det ser så bra ut, men på bilder kan jeg se gal ut, uttalte Khloé i videoen.

- Hvor har nesen din blitt av?

Til tross for Khloés forklaring er ikke fansen overbevist, og mener fortsatt at hun har fikset på nesen sin. Tidligere denne uken delte realitystjernen to nærbilder av ansiktet sitt på Instagram, og i kommentarfeltet fikk hun høre det fra følgerne sine.

- Hvor har nesen din blitt av?, spurte en.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer