Fansen er bekymret for Kate

Reaksjonene lot ikke vente på seg da Hollywood-stjernen viste seg frem på strandferie.

VEKKER OPPSIKT: Fansen er bekymret for Kate Bosworth etter at blondinen delte et bikinibilde av seg selv på Instagram. Foto: Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Fansen er bekymret for Kate Bosworth etter at blondinen delte et bikinibilde av seg selv på Instagram. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kate Bosworth (33) fikk sitt store gjennombrudd da hun spilte den veltrente surferen Anne Marie i «Blue Crush».Rollen sørget for at blondinen ble berømt over natten, men i årene siden har Bosworths stadig tynnere kropp fått mer oppmerksomhet enn prestasjonene hennes foran kameraet.Nå er fansen mer bekymret enn noensinne.Den profilerte skuespilleren er for tiden på ferie i tropiske Hawaii og går – naturlig nok – i bikini store deler av dagen.Da hun delte et bilde av sin svært slanke figur på Instagram, lot ikke reaksjonene vente på seg. 

Saken fortsetter under bildet.

Spesielt ikke etter at nettstedet People omtalte bildene av Bosworth som «hot» og skrev at hun «viser frem sin sommerklare kropp».

«Dette sender veldig feil signaler, People. En så tynn og tydelig usunn kropp bør ikke hylles», skriver én bruker i kommentarfeltet.

«Viser frem sommerkroppen sin? Nei. Hun ser anorektisk ut. Ribbeina hennes synes! Hun trenger en burger», mener en annen. «Stakkars kvinne, hun ser så syk ut! Jeg håper virkelig hun får hjelp for spiseforstyrrelsen sin snart», lyder en tredje tilbakemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer