Fansen bryter sammen i gatene

Tårene flommer for Michael Jackson. - Vi håpet jo i det lengste at han bare var syk, sier lederen for den norske Michael Jackson-fanklubben....

I TÅRER: Hen kvinnelig tilhenger har brutt sammen utenfor UCLA Medical Center hvor Michael Jackson ble erklært død sent torsdag norsk tid. Foto: All Over Press
I TÅRER: Hen kvinnelig tilhenger har brutt sammen utenfor UCLA Medical Center hvor Michael Jackson ble erklært død sent torsdag norsk tid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se de bildene av fansens hyllest og sorg nederst i saken!

SEHER.NO: Reaksjonene lot ikke vente på seg da tusenvis av Michael Jackson-fans over hele verden mottok meldingen om Michael Jacksons død natt til fredag.

Gaten utenfor UCLA Medical Center - hvor " the King of Pop" ble fraktet etter hjertestansen i sitt hjem 21.20 norsk tid torsdag kveld - og plassen rundt Jacksons stjerne på Hollywood Boulevards "Walk of Fame" er fylt til trengsel av gråtende fans.

Også Jacksons norske fans har blitt rystet av meldingen om dødsfallet.

- Jeg har vel sovet kun en time i natt, fordi den endelige bekreftelsen kom så sent. Vi håpet jo i det lengste at han "bare" var syk, sier leder for den norske Michael Jackson-fanklubben, Ola S. Hunnestad (21) til Seher.no.

Fanklubben har i dag oppfordret alle medlemmene til å hedre sitt idol ved å gå med hatt og hanske.

Flere av medlemmene vil i helgen også møtes i Oslo for å dele sorgen.

- I mine øyne er Michael både større enn Elvis og Beatles. En av grunnene til at han har så sterkt grep om fansen skyldes nok at han ofte er blitt så urettferdig behandlet av media.

Hunnestad kjenner foreløpig ikke om noen av fanklubbens medlemmer har tenkt seg til USA i forbindelse med idolets begravelse.

- Jeg har ikke snakket med noen om det, men blir ikke overrasket om noen drar over. Vi har et levende Michael Jackson-miljø her i Norge, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Michaels kvinner i sjokk
Se de bildene av fansens hyllest og sorg her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer