Jodie Comer:

Fansen besatt av «Killing Eve»-stjernen

Flere gir uttrykk for at de gjerne skulle tatt en runde med 27-åringen. Med juling.

TV-FAVORITT: Jodie Comer har gjennom rollen som leiemorderen Villanelle i «Killing Eve» forført en rekke fans. Her er hun i 2019. Foto: NTB scanpix
TV-FAVORITT: Jodie Comer har gjennom rollen som leiemorderen Villanelle i «Killing Eve» forført en rekke fans. Her er hun i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tredje sesongen av HBOs suksesserie «Killing Eve» ruller nå over skjermen, og seerne tvinges ytterst på sofakanten når Jodie Comer (27) og Sandra Oh (48) i rollene som Villanelle og Eve Polastri jager hverandre som katt og mus i et pirrende og blodig actiondrama.

I rollen som russisk, psykopatisk leiemorder har Comer vakt oppsikt med sine skuespillerprestasjoner, som blant annet har gjort henne fortjent til både Emmy- og BAFTA-pris.

For ikke snakke om en drøss nominasjoner og en rekke andre tv-priser.

AVSLØRER: I leken «Jeg har/har ikke» kan «Ex on the beach»-deltakeren Ariel Søyland avsløre flere hemmeligheter om seg selv og kjendislivet. Video: Rød Løper Vis mer

Språksjokk

Til tross for en imponerende russisk aksent er Comer født og oppvokst i Liverpool. I serien snakker hun også amerikansk, tysk, italiensk og fransk - for å nevne noe.

En skulle kanskje trodd at hun kunne alle flytende, men i virkeligheten kan hun ingen av dem, noe som har kommet svært overraskende på mange.

Talentet kommer ifølge henne selv fra barndommen, takket være en felles hobby med faren hennes.

- Jeg har alltid imitert reklamer med faren min. Men under audition sa de at Villanelle snakker mange språk, og jeg bare «selvfølgelig, det gjør jeg også», men jeg tenkte at det ikke kom til å skje, sier hun i et intervju med Graham Norton.

«Villanelle» utviser et fascinerende repertoar av drapsmetoder i serien, og hennes psykopatiske sjarm har trollbundet seere i hopetall.

MOTSPILLERE: Danske Kim Bodnia (55) har en sentral rolle i serien, og fungerer som en mellommann mellom Villanelle og den russiske leiemorderorganisasjonen «The Twelve». Foto: HBO
MOTSPILLERE: Danske Kim Bodnia (55) har en sentral rolle i serien, og fungerer som en mellommann mellom Villanelle og den russiske leiemorderorganisasjonen «The Twelve». Foto: HBO Vis mer

I et intervju med Seth Meyers forteller Comer at hun er overrasket over hvor godt fansen liker den hensynsløse karakteren som er blottet for empati og skyldfølelse.

- Jeg føler at alle stiller spørsmål ved moralen sin litt. De er litt sånn «jeg heier litt på henne». Jeg vil at folk skal være litt redd for henne, men også vil ha henne som venn, sier hun.

- Karakteren hennes får meg til å stille spørsmål ved moralen og seksualiteten min, skriver en fan som var på sitatet under videoen.

VILLANELLE: Jodie Comer dukker opp i en rekke forkledninger og forfatninger i «Killing Eve». Foto: HBO
VILLANELLE: Jodie Comer dukker opp i en rekke forkledninger og forfatninger i «Killing Eve». Foto: HBO Vis mer

Vil få juling av stjernen

At flere av fansen har blitt i overkant av besatt av skuespilleren er også tilfelle. Comer innrømmer i overfor Norton at en kvinnelig fan hadde et noe spesielt ønske da de møttes.

- Noen spurte meg om et bilde og hun hvisket inn i øret mitt «vil du kvele meg?», sier hun lattermildt.

Det er imidlertid flere kvinnelige fans som ikke ville hatt noe imot litt juling av 27-åringen.

RADARPAR: Sandra Oh og Jodie Comer har fått gnistene til å slå fra tv-skjermen. Foto: NTB scanpix
RADARPAR: Sandra Oh og Jodie Comer har fått gnistene til å slå fra tv-skjermen. Foto: NTB scanpix Vis mer

«For å være ærlig - Jodie Comer kan bokstavelig talt slå meg i ansiktet og jeg hadde takket henne», skriver en på Twitter.

«Hvorfor er det sånn at Jodie Comer som morder er så attraktivt, jeg tar den jenta sånn, Vær så snill», skriver en annen.

«Jodie Comer, jeg er tilgjengelig hver dag for at du skal tråkke på meg og kvele meg», skriver en tredje.

Spesielt en scene fra den nye sesongen har fått fansen til å gå berserk. Et ekstra intimt øyeblikk mellom de to hovedrolleinnehaverne får Twitter til å koke, og en rekke uttrykker at dette er scenen de har ventet på gjennom tre sesonger.

FOBI: Influenser Maren Turmo kan fortelle at tidligere opplevelser førte til en fobi hun nå velger å være åpen om. Video: Maren Turmo/Dplay/Rød Løper Vis mer

Har kjæreste

Til tross for at fansen elsker de to kvinnenes pirrende kjemi på skjermen, og flere gjerne skulle håpe hun var interessert i kvinner også i virkeligheten, er det flere som nok har latt seg skuffe.

Comer er svært privat av seg, men har tidligere lettet på sløret hva gjelder sivilstatusen.

- Jeg er veldig forelsket. Jeg synes kjærlighet er det beste. Jeg har vært singel en stund, og følger bare strømmen og gjør min greie. Det er greia, er det ikke? Når du slapper av og lar universet gjør det gjør, så faller de tingene på plass. Som jo er stort sett det som skjedde. Som er fantastisk, sier hun til motemagasinet Vogue.

GJENFORENT: Anniken Jørgensen og Anders Gran ble kjærester - igjen - rett før coronaviruset inntraff. Video: Rød Løper/@annijor/Youtube Vis mer

Den store kjærligheten holder hun imidlertid hemmelig, men røper såpass at det dreier seg om en av det motsatte kjønn. Forholdet er også ganske ferskt, ifølge 27-åringen.

UNGE FERRARI: Unge Ferrari er for tiden i USA og vi møtte han før han opptrådte på film- og musikkfestivalen «South by Southwest » i Texas Vis mer

Bor i barndomshjemmet

Til tross for at Comer har jobbet halve livet som skuespiller, og de senere årene har gjort stor suksess, er hun tilsynelatende ganske jordnær. Blant annet bor hun fortsatt i barndomshjemmet i Childwall i Liverpool sammen med moren, faren og broren sin.

- Det er ikke noe annet sted jeg heller vil være, sier hun til Vogue.

Hun er åpenbart veldig familiekjær, og det er bare broren og moren som har dukket opp fra privatlivet hennes på den ellers jobb-fokuserte Instagram-kontoen sin.

«Brødre er det beste», har hun skrevet under et bilde av seg og broren.

Se dette innlegget på Instagram

Brothers are the best! 💖

Et innlegg delt av Jodie Comer (@jodiemcomer)

Selv om sesong tre av den populære serien nettopp har nådd skjermene, er det allerede bestilt en sesong til. Hvorvidt Villanelle og Comer dukker opp i den, gjenstår fortsatt å se.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer