SUPERMODELL: Cara Delevingne er ansikt utad for både motemerkene Chanel og Mulberry, og har overhodet ikke tid til å bli syk.  Foto: REX/All Over Press
SUPERMODELL: Cara Delevingne er ansikt utad for både motemerkene Chanel og Mulberry, og har overhodet ikke tid til å bli syk. Foto: REX/All Over PressVis mer

Fansen alvorlig bekymret

Se hvorfor supermodell Cara Delevingne la ut dette bildet på Instagram.

SEOGHØR.NO: Det haglet inn med bekymringsmeldinger fra følgere da supermodell Cara Delevingne (21) la ut dette på Instagram i går kveld.

Med armene fulle av nåler og sprøytestikk så det ut som at Chanel-modellen var alvorlig syk. Til slutt måtte hun svare på henvendelsene, og berolige fansen med at det bare var en liten forkjølelse.

«Det er ingenting å bekymre seg for! Jeg får vitaminer intravenøst for å hjelpe mot forkjølelsen. Takk for alle meldingene.», skrev hun på Twittersiden sin litt senere på dagen.

IT-jenta er for tiden en av verdens mest ettertraktede modeller, og har mest sannsynlig ikke tid til å bli sengeliggende.

Dagen før hun ble syk var hun blant annet i Paris, hvor hun gikk på catwalken for Chanel haute couture, og avsluttet showet sammen med Karl Lagerfeld og hans fire år gamle sønn.

LES OGSÅ: Toppmodellen viste prins Charles tatoveringene sine.