- Fans foreslår sex-stillinger til oss

Og «Girls»-stjernene setter pris på forslagene.

JENTENE: Zosia Mamet, Jemima Kirke, Allison Williams og Lena Dunham  spiller de fire hovedrollene i HBO-serien "Girls". Her på New York-premieren til sesong 2. Foto: All Over Press
JENTENE: Zosia Mamet, Jemima Kirke, Allison Williams og Lena Dunham spiller de fire hovedrollene i HBO-serien "Girls". Her på New York-premieren til sesong 2. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Allison Williams (26) gjør stor suksess som nevrotiske Marnie Michaels i den populære TV-serien «Girls».

Showet inneholder mye sex, og nå avslører Williams at fans noen ganger kan bli litt vel grafiske når de møter henne tilfeldig på gata.

- De foreslår sex-stillinger som de ikke har sett blitt vist i serien enda. Det samme har skjedd Lena Dunham også, forteller hun til Life & Style magazine.

Selv om forslagene kan være drøye, så hevder 26-åringen at både hun og Dunham setter pris på tilbakemeldingene.

- Det betyr at vi med hell har klart å skape personer som er veldig spesifikke. Vi portretterer fire veldig forskjellige kvinner, og ender faktisk opp med å relatere til små deler av ulike mennesker, sier hun.

Og det er fansens hengivenhet som holder jentene gående.

- Folk føler en ekte, intim og nesten ukomfortabel relasjon til det vi går gjennom i serien. Og det fryder meg.

- Jeg er en 26 år gammel jente som bor i New York. Når mennesker ser meg på t-banen kaller de meg Marnie nettopp fordi det like så godt kunne vært henne som gjorde den samme tingen som jeg gjør, forteller hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: «Girls»-stjernen giftet seg