Fanget tyvene på eget kamera

Audrina Patridge fortviler etter innbrudd.

FERSKET PÅ FILM: To tyver brøt seg i helgen inn hos realitystjernen Audrina Patridge. Hun har publisert videoen på sin egen blogg, i håp om at noen av hennes fans kjenner dem igjen... Foto: Fra opptaket
FERSKET PÅ FILM: To tyver brøt seg i helgen inn hos realitystjernen Audrina Patridge. Hun har publisert videoen på sin egen blogg, i håp om at noen av hennes fans kjenner dem igjen... Foto: Fra opptaket Vis mer
SEHER.NO: Audrina Patridge (23) opplever drama i både MTV-serien "The Hills" og privat.

Nylig brøt tyver seg inn i hjemmet til realitystjernen i Hollywood Hills, og nå har brunetten valgt å publisere videoen fra overvåkningskameraet hennes.

Her kan en se en ung mann og kvinne iført hatter komme ut av huset med to store bager.

"Noen brøt seg inn i huset mitt i helgen, men heldigvis fanget overvåkningskameraet mitt innbruddet. Jeg har brukt mesteparten av morgenen på å fylle ut anmeldelsen og å gå gjennom huset rom for rom mens jeg laget lister over alt som har blitt tatt. Det meste er uerstattelig, men de tok svært få sentimentale ting. Ingen god start på uka," skriver Patridge i bloggen sin.

Se hele opptaket her! (ekstern lenke)

Los Angeles-politiet sier til People.com at de mottok anmeldelsen mandag, og at innbruddet fant sted rundt midnatt. De er usikre på hvilken dag.

- Ethvert overvåkningsopptak er svært behjelpelig, og vil hjelpe våre etterforskere med å oppklare den kriminelle handlingen, sier Sara Faden i Los Angeles-politiet til nettsiden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vi dater definitivt ikke