Fanget sin egen innbruddstyv

LL Cool J tok saken i egne hender da han hørte bråk i første etasje.

GIFT I 17 ÅR: LL Cool J har vært gift med Simone Johnson siden 1995. Her er de på den kinesiske kjendisrestauranten Mr Chow sammen, i Los Angeles. Foto: Fame Flynet
GIFT I 17 ÅR: LL Cool J har vært gift med Simone Johnson siden 1995. Her er de på den kinesiske kjendisrestauranten Mr Chow sammen, i Los Angeles. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapperen LL Cool J (44) var nylig vert for Grammy-prisutdelingen. Han er også kjent fra tv-serien «NCIS: Los Angeles», som går på TV3 i Norge. Der spiller han politimann, og onsdag morgen måtte han gjøre politiets jobb i sitt eget hjem.

- LL Cool J kom ansikt til ansikt med innbruddstyven i hjemmet sitt, og la ham i bakken på egenhånd. Tyven skal ha kommet seg inn i huset hans i Los Angeles rundt klokken to om natten, men dessverre for han var råtassen av en skuespiller hjemme. Da han hørte bråket i første etasje, gikk han straks og undersøkte saken, skriver nettstedet TMZ.

Tyven skal ha utløst alarmsystemet til skuespillerens hjem, før han klarte å anholde ham til politiet kom og arresterte den mistenkte.

James Todd Smith, som rapperen egentlig heter, var også med i den nye versjonen av den stjernespekkede veldedighetslåta «We Are The World». Han har fire barn med kona Simone: Sønnen Todd Eugene (23) og døtrene Italia Anita (21), Samaria Leah (17) og Nina Simone (11). Det er uvisst om familien var tilstede mens innbruddet pågikk.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tok garderobetyv på fersken  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer