Tristan Thompson:

Fanget i krass farskapskrangel

Tristan Thompson (29) saksøker kvinnen som mener han er den biologiske faren til hennes fem år gamle sønn.

HEFTIG STRID: Kimberly Alexander hevder Tristan Thompson er faren til barnet hennes, og anklager dessuten Khloé Kardashian (t.v.) for å ha forfalsket resultatene av farskapstesten. Foto: NTB Scanpix
HEFTIG STRID: Kimberly Alexander hevder Tristan Thompson er faren til barnet hennes, og anklager dessuten Khloé Kardashian (t.v.) for å ha forfalsket resultatene av farskapstesten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tristan Thompson (29) har de siste årene vært mye i rampelyset. Basketstjerna var allerede godt kjent, men på grunn av hans forhold til Khloé Kardashian (35), som han har datteren True Thompson (2) sammen med, og etter han var utro med Jordan Woods (22), har oppmerksomheten eskalert.

I den nye sesongen av realityprogrammet «Keeping Up with the Kardashians» kan det derimot se ut til at forholdet mellom dem har blitt hakket bedre.

Roen skulle derimot ikke vare lenge. Ifølge en rekke medier, deriblant TMZ, hevder glamourmodellen Kimberly Alexander at Tristan Thompson er den biologiske faren til hennes fem år gamle sønn – noe Tristan selv nekter for at er sant.

Tidligere flørt

Ifølge nettstedet møttes de to for rundt åtte år siden.

Kilder nær Tristan skal ha fortalt TMZ at de møttes en kveld tilbake i 2011, men det skal angivelig ikke ha vært noe mer mellom dem enn en liten flørt.

Thompsons advokat, Mary Singer, truet opprinnelig i et brev med å ta rettslige skritt mot Alexander. Ifølge E! News ber de Kimberly i brevet om å umiddelbart slutte med det de opplever er skadende løgner og misvisende frabikkeringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer