Tristan Thompson:

Fanget i krass farskapskrangel

Tristan Thompson (29) saksøker kvinnen som mener han er den biologiske faren til hennes fem år gamle sønn.

HEFTIG STRID: Kimberly Alexander hevder Tristan Thompson er faren til barnet hennes, og anklager dessuten Khloé Kardashian (t.v.) for å ha forfalsket resultatene av farskapstesten. Foto: NTB Scanpix
HEFTIG STRID: Kimberly Alexander hevder Tristan Thompson er faren til barnet hennes, og anklager dessuten Khloé Kardashian (t.v.) for å ha forfalsket resultatene av farskapstesten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tristan Thompson (29) har de siste årene vært mye i rampelyset. Basketstjerna var allerede godt kjent, men på grunn av hans forhold til Khloé Kardashian (35), som han har datteren True Thompson (2) sammen med, og etter han var utro med Jordan Woods (22), har oppmerksomheten eskalert.

I den nye sesongen av realityprogrammet «Keeping Up with the Kardashians» kan det derimot se ut til at forholdet mellom dem har blitt hakket bedre.

Roen skulle derimot ikke vare lenge. Ifølge en rekke medier, deriblant TMZ, hevder glamourmodellen Kimberly Alexander at Tristan Thompson er den biologiske faren til hennes fem år gamle sønn – noe Tristan selv nekter for at er sant.

Tidligere flørt

Ifølge nettstedet møttes de to for rundt åtte år siden.

Kilder nær Tristan skal ha fortalt TMZ at de møttes en kveld tilbake i 2011, men det skal angivelig ikke ha vært noe mer mellom dem enn en liten flørt.

Thompsons advokat, Mary Singer, truet opprinnelig i et brev med å ta rettslige skritt mot Alexander. Ifølge E! News ber de Kimberly i brevet om å umiddelbart slutte med det de opplever er skadende løgner og misvisende frabikkeringer.

SAKSØKER: Tristan Thompson saksøker Kimberly Alexander for falske anklager mot han. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKER: Tristan Thompson saksøker Kimberly Alexander for falske anklager mot han. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skal derimot ikke ha løst seg, og nå har Tristan saksøkt glamourmodellen.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I søksmålet uttaler Tristan at han tok en farskapstest tilbake i januar, og denne skal ha bevist at anklagen fra ettbarnsmoren ikke stemmer.

- Desperat etter berømmelse

Kimberly mener for øvrig på sin side at Tristan har sabotert farskapstesten, og anklaget samt Khloé for å ha betalt en rekke personer for å fikse på resultatet.

I rettsdokumentene hevder Tristans advokat at Kimberly Alexander er desperat etter å oppnå berømmelse, og at hun derfor har funnet opp en falsk påstand om at NBA-stjernen er den biologiske faren til hennes nesten fem år gamle sønn.

Ifølge E! News er det også tydelig i dokumentene at de mener det er mistenksomt at glamourmodellen ventet frem til nå med å hevde at Tristan er faren til hennes barn.

De stiller også spørsmål ved hvorfor hun la ut en kopi av DNA-rapporten i sosiale medier. Tilhørende bildet skrev hun Alexander følgende:

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Jeg er ekstremt opprørt over at de forsøker å sabotere DNA-testen. Jeg mener med sikkerhet at Tristan Thompson er faren til mitt barn.

Levd under samme tak

Som tidligere nevnt har Khloé og Tristans tone vist seg og blitt bedre. I mars i år kom blant annet nyheten om at det tidligere paret har valgt å bo sammen på grunn av coronaviruset - til fordel for datteren True.

På grunn av tiltakene som ble innført som følge av viruset, har flere måtte holdt seg i karantene. Ifølge People valgte Khloé og Tristan å gjøre noe med dette. De valgte å bo under samme tak i flere dager, slik at datteren skulle få tilbringe tid med faren sin igjen.

- Khloé holder seg hjemme med True. De har ikke møtt Trues søskenbarn for å leke, og leker bare i hagen hjemme. Tristan har vært der og har bodd i Khloés hus i noen dager så han kan være sammen med True. De er alle friske, fortalte en kilde til magasinet.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Det fastslås derimot at det ikke er snakk om noen romantisk gjenforening.

- Khloé og Tristan har ikke funnet tilbake til hverandre. Igjen så er det å samarbeide godt om datteren deres største prioritet, la kilden til.

Tristan har datteren True sammen med Khloé Kardashian, og sønnen Prince Thompson (3) med Jordan Craig (28).

LES OGSÅ: Brudd etter 16 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer