Fangene på fortet-fest ødela ferieidyll

- Det er hårreisende at de kan oppførse seg på denne måten, sier øyenvitne.

LEDER NY SESONG: Daniel Franck er sammen med Henriette Lien programleder for en ny «Fangene på fortet»-sesong. Det er ikke kjent om Franck var med på festen som førte til klager fra de andre hotellgjestene i La Rochelle. Foto: TV3
LEDER NY SESONG: Daniel Franck er sammen med Henriette Lien programleder for en ny «Fangene på fortet»-sesong. Det er ikke kjent om Franck var med på festen som førte til klager fra de andre hotellgjestene i La Rochelle. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Innspillingen av TV3-serien «Fangene på fortet» endte ifølge Dagbladet på en alt annet enn hyggelig måte, da deltakeren - som inkluderer en rekke norske kjendiser - feiret seg selv på familiehotellet Domaine du Château Lagard i byen La Rochelle.

Festenskal ha blitt så intens at flere av de andre hotellgjestene mistet nattesøvnen.

- «Fangene på fortet» har ødelagt ferien min. Deltakerne fløy rundt, skrek og hylte, det var sang og fest til langt utpå morrakvisten. Nattevaktene ba dem roe seg flere ganger og folk klaget masse over oppførselen. Det er hårreisende at de kan oppføre seg på den måten, sier Even Hansen fra Larvik, som bodde på hotellet sammen med sin kjæreste, til avisen.

En av resepsjonistene ved hotellet bekrefter at det flere dager var bråk fra «Fangene på fortet»-deltakerne.

- Vi fortalte dem hver dag at de bråker, men de ga seg ikke. Noen netter var ikke vaktene der, så detvar ingen som kunne stoppe dem, sier resepsjonisten Marion De Sousa til Dagbladet.

Tidligere denne uken avslørte Se og Hør at en av årets deltakere hadde blitt sendt hjem fra innspillingen etter å ha møtt til opptakene med promille.

Line Vee Hanum i TV3 sier til Dagbladet at hun kjenner til at det skal ha forekommet bråk flere netter, men at kanalen ikke kan kontrollere hva deltagerne og de ansatte gjør på fritiden.

- – Så lenge det ikke har gått utover selve produksjonen og folk ikke oppførte seg helt usømmelig kan man ikke reagere. Dette er sånn folk ofte oppfører seg på tur, de tar en fest og drikker vin i godt lag. I ekstreme tilfeller må vi ta grep, men det viktigste er at de oppfører seg i forhold til tv-opptakene og at man får produksjonen i boks.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beruset deltager ble sendt hjem fra «Fangene på fortet»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer