SLANK: Jillian er trener for rødt lag. Foto: TVNorge
SLANK: Jillian er trener for rødt lag. Foto: TVNorgeVis mer

Familier i slankekrig

Reality: Slankekrigen spesial.

Trenerne Jillian og Bob skal denne gangen motivere to familier til å miste kiloene. Familien Muha og familien Samuels sliter begge med det samme problemet - hele familien er overvektig. Det akter de å gjøre noe med. Med hjelp fra teamet i Slankekrigen USA skal de to familiene konkurrere om å kvitte seg med kiloene.


Familien Samuels har vært ute i hardt vær før. De har stått sammen i mamma Melonys kamp mot kreften. Nå er det kampen mot kiloene som står for tur.

Familien Muha har ikke sett sønnen sin på nesten et år. Sønnen Ryan er i militærtjeneste i Irak. De ønsker at han skal bli like stolte av dem når han kommer hjem, som de er av ham. Søsteren Erica har dessuten en annen motivasjon for å gå ned i vekt. Hun drømmer om å komme inn i flyvåpenet, slik som sin bror. Men da må hun bli i betraktelig bedre fysisk form enn det hun er nå!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.