Beckham-familien:

Familiens støtte rørte Victoria Beckham under moteshowet

New York Fashion Week er i gang og søndag viste Victoria Beckham frem sin nyeste kolleksjon.

NEW YORK FASHION WEEK: Beckham-familien på vei til visningen av den nye kolleksjonen til Victoria. Det var en regnfull søndag i New York. Foto: NTB Scanpix
NEW YORK FASHION WEEK: Beckham-familien på vei til visningen av den nye kolleksjonen til Victoria. Det var en regnfull søndag i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Søndag morgen (amerikansk tid) var det duket for visningen av Victoria Beckhams (43) vår- og høstkolleksjon under årets New York Fashion Week.

På første rad satt ektemannen David Beckham (42), og tre av parets fire barn, Romeo (15), Cruz (12) og Harper (6). Eldstesønnen Brooklyn (18) var ikke til stede under visningen.

Den stolte familien fulgte spent med på catwalken, side om side ved Vogue-redaktør Anna Wintour (68).

Saken fortsetter nedenfor.

NY KOLLEKSJON: Victoria Beckham viste stolt frem sin nye kolleksjon under årets New York Fashion Week. Victoria var kledd i helsort under motevisningen. Foto: NTB Scanpix
NY KOLLEKSJON: Victoria Beckham viste stolt frem sin nye kolleksjon under årets New York Fashion Week. Victoria var kledd i helsort under motevisningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Modellene var blant annet kledd i safari- og militærfarger, og mange av dem bar store belter og store vesker som hang åpne over skulderen.

Det er over ti år siden Victoria debuterte med sitt første moteshow, og søndagens ble hennes aller siste i storbyen New York.

Nå har firebarnsmoren nemlig bestemt seg for å være en del av Londons fashion week i september, melder The Guardian.

Åpenhjertig fortalte Victoria publikum at stedet for hennes siste show søndag var nøye planlagt:

- Det føles som den riktige måten å avrunde i New York på, sa hun om adressen i Two Upper East Side, til publikum før moteshowet, ifølge nettstedet.

- Det er mer intimt, slik mine første show var. Jeg ville at dette skulle bli en fin ting å gjøre en søndags morgen. Jeg ønsker at folk skal kose seg når de kommer på showene mine.

Saken fortsetter nedenfor.

Støttende familie

Den tidligere Spice Girls-stjernen hadde på seg en enkel svart bukse med en svart genser til.

Etter visningen av den nye kolleksjonen gikk en tydelig rørt Victoria bort til familien og ga ektemannen en klem, før hun kysset alle de tre barna sine.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRLIGHET: Victoria Beckham var tydelig rørt over støtten fra sine nærmeste under moteshowet. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET: Victoria Beckham var tydelig rørt over støtten fra sine nærmeste under moteshowet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brooklyn var den eneste som manglet, men han viste sin fulle støtte og kjærlighet ved å ta en tatovering dedikert til moren.

Bildet av tatoveringen valgte han å dele på Instagram-profilen sin.

Cheers to this man x another amazing one 🌷. @_dr_woo_

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

På bildet ser du Brooklyns overarm med et hjerte fylt med blomster og teksten «Mum».

Ektemannen David delte også et bilde av seg selv med barna på Instagram. Bildet ble tatt like før moteshowet startet.

«Show dag... Stolt av mamma. Vi savner deg, Brooklyn».

​Brillekampanjen skapte debatt

Tidligere i år offentliggjorde Victoria også sin nye brille-kampanje, men det tok ikke lang tid før fansen reagerte på modellens fremtoning.

Folk mente at reklamekampanjen fremmet et usunt kroppsideal, og journalist Piers Morgan (52) var den som gikk hardest ut mot designeren.

I sin spalte for Daily Mail skrev han at Victoria burde skamme seg.

Den kontroversielle og tidligere TV-verten gikk så langt som til å skrive:

«Da jeg så bildet av henne følte jeg meg fysisk kvalm.»

Piers mente at modellen i kampanjen ikke så frisk ut. Han mente også at Victoria burde vite bedre enn å fremme tynne kroppsidealer - spesielt siden hun har en liten datter selv.

Saken fortsetter nedenfor.

SYNGER: Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNNVis mer Vis mer

Flytter til Miami uten familien

Det er ikke bare fryd og gammen i Beckham-familien. I starten av februar kom nemlig den store nyheten om at den tidligere fotballstjernen har fått tillatelse av det amerikanske fotballforbundet til å starte opp sitt eget fotballag i Miami, i Florida.

Nyheten ble offisielt annonsert under en pressekonferanse.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEDUO: Victoria og David Beckham er at av de mest omtalte parene gjennom tidene. Foto: NTB Scanpix
STJERNEDUO: Victoria og David Beckham er at av de mest omtalte parene gjennom tidene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

David har reist mye bort fra familien i sin tidligere karriere som profesjonell fotballspiller, og nå skal han igjen være borte for å følge drømmen sin, meldte nettstedet The Sun.

- Å måtte tilbringe så mye tid fra hverandre vil bli en stor belastning for familien, fortalte kilden.

LES OGSÅ: David Beckhams romantiske hilsen til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer