Rob Kardashian:

- Familien vet ikke lenger hva de skal gjøre

Kardashian/Jenner-klanen skal være bekymret for 32-åringen igjen.

RÅDVILLE: Storesøster Kim Kardashian West og resten av familien skal være svært bekymret for Rob Kardashian. Foto: NTB Scanpix
RÅDVILLE: Storesøster Kim Kardashian West og resten av familien skal være svært bekymret for Rob Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I godt over ti år har man kunnet følge den verdenskjente Kardashian-familien i serien «Keeping Up With the Kardashians», og i diverse kanaler på sosiale medier.

Mens søstrene Kim (38), Kourtney (40), Khloé (34), Kylie (21) og Kendall (23) er å se stort sett overalt, har broren Rob Kardashian (32) i mange år holdt en særdeles lav profil i rampelyset, og har ikke medvirket i familiens realityshow på flere år.

Etter å ha vært fremtredende i realityserien, gled Rob sakte, men sikkert ut av tv-ruta etter syvende sesong i 2012. I ettertid kom det fram at 32-åringen slet med sosial angst og depresjon. Hans siste offisielle opptreden i programmet var i 2017, før han gjorde en sjelden visitt i forrige ukes episode.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. Hun overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

Gjemmer seg

Ifølge Radar Online skal imidlertid dette være snakk om et engangstilfelle. Etter å ha vært på bedringens vei det siste året, forteller kilder nå at Kardashian-brorens nære og kjære er bekymret over hans oppførsel.

BEDRINGENS VEI: Rob skal lenge ha vært på bedringens vei, men nå skal familien være bekymret på nytt. Foto: NTB Scanpix
BEDRINGENS VEI: Rob skal lenge ha vært på bedringens vei, men nå skal familien være bekymret på nytt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Rob var på et bra sted en liten stund, og hadde planlagt sitt comeback. Det var en stor lettelse for familien, og han var endelig på vei i riktig retning, forteller kilden.

Ifølge kilden hadde 32-åringen angivelig en plan om å sakte, men sikkert komme tilbake til «Keeping Up», og begynte å bli klar for å returnere til rampelyset. Slik ble det ikke.

- Han angret seg, og bruker all sin tid på å gjemme seg i huset sitt eller hos Khloé, i stedet, hevder kilden, og legger til:

- Han har krøpet fullstendig inn i skallet sitt igjen, og nektet til og med å feire påske med familien. Rob går gjennom det samme mønsteret hele tiden, der han vil slutte å gjemme seg, men så blir han en eremitt igjen. Familien hans elsker ham, men vet ikke lenger hva de skal gjøre.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Vakte oppsikt

Rob Kardashians TV-comeback forrige uke vakte naturligvis oppsikt i internasjonale medier, og en av dem som gledet seg stort over å se ham på skjermen igjen, var storesøster Kim Kardashian West (38).

OVERRASKET: I forrige ukes episode av «Keeping Up With The Kardashians» dukket plutselig Rob opp - til fansens store forundring. Her sammen med True (t.v.) og datteren Dream. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: I forrige ukes episode av «Keeping Up With The Kardashians» dukket plutselig Rob opp - til fansens store forundring. Her sammen med True (t.v.) og datteren Dream. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg elsker å se Rob Kardashian på showet igjen!, skrev hun på Twitter.

38-åringen forklarte tidligere i år at Rob har det bedre enn på lenge, og at det skal ha vært en medvirkende årsak til at han nå var å se på skjermen.

- Han har det fint. Jeg tror han kommer til å medvirke i den kommende sesongen. Han har sine humørsvingninger. Noen ganger sier han: «Jeg har ikke forpliktet meg til dette», og andre ganger sier han: «Det går fint å gjøre det», uttalte Kim i januar, ifølge Cosmopolitan.

Diabetes

I 2016 ble det kjent at Rob hadde fått diagnosen diabetes, i kjølvannet av en hasteinnleggelse på sykehus etter at han ble svært dårlig med overdreven svetting og uregelmessig pust.

Etter flere forsøk fra familiens hold på å forbedre Robs livsstil, var det til slutt kjærligheten som skulle til for at en endring skulle skje.

Da han i 2016 møtte den tidligere stripperen Blac Chyna (31), så han endelig lyst på livet, og gikk raskt ned i vekt. I april 2016 takket han sin daværende kjæreste for å ha inspirert ham til å slanke vekk hele 23 kilo.

TURBULENT: Rob Kardashian og Blac Chyna brøt forlovelsen og gikk hver til sitt bare en måned etter at datteren, Dream, kom til verden. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Rob Kardashian og Blac Chyna brøt forlovelsen og gikk hver til sitt bare en måned etter at datteren, Dream, kom til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg ser tilbake på hvor jeg var da jeg startet. Fra 135 kg til min nåværende vekt på 112 kg. Jeg er fokusert og bestemt på å nå målet mitt på 90-93 kilo. Jeg er glad for å ha funnet min motivasjon», skrev han på Instagram.

Motivasjonen skulle derimot ikke vare så lenge, da paret i 2017 brøt forlovelsen og havnet i en rekke konflikter.

Stygg konflikt

Helt siden det ble slutt mellom Rob og Blac Chyna, har eksparet kranglet om omsorgsrett for datteren Dream (2).

Den tidvis voldsomme relasjonen ble blant annet dokumentert gjennom deres eget spin off-program «Rob & Chyna».

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

I 2017 ble 32-åringen blant annet utestengt fra Instagram etter at han hengte ut eksen på bildedelingstjenesten. Han hevdet blant annet at hun hadde hadde vært utro mot ham og at hun hadde både alkohol- og rusproblemer.

Ved juletider i fjor så det derimot ut til at Chyna og Rob var på god vei til å løse den langvarige konflikten mellom seg. De bestemte seg nemlig da for å legge ned stridsøksene - i hvert fall midlertidig - og heller fokusere på velværet til sin felles datter.

LES OGSÅ: - Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer