Laura Prepon og Ben Foster:

- Familien vår vokser

Venter sitt andre barn sammen.

BABYLYKKE: Stjernparet Laura Prepon og Ben Foster blir foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Stjernparet Laura Prepon og Ben Foster blir foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått fort i svingene for «Orange Is the New Black»-stjernen Laura Prepon (39) og «X-Men»-stjernen Ben Foster (38).

Sommeren 2016 begynte de å date, tre måneder senere forlovet de seg, året etter ble de foreldre for første gang og i fjor sommer giftet de seg.

Torsdag delte skuespillerparet enda en gladnyhet med fansen.

De venter nemlig sitt andre barn sammen.

- Vi er så lykkelige over å kunne annonsere at familien vår vokser. Livet er vakkert, skrev Prepon som tekst til dette bildet hvor hun viser frem sin voksende mage.

På bildet ser vi også duoens datter Ella (2) som nå altså skal bli storesøster.

«Føler skyld»

Den vordende moren, som også er kjent for sin rolle i komiserien «That '70s Show», har tidligere åpnet seg opp om hvordan hun sjonglerer arbeidslivet med morsrollen. Lauren måtte nemlig raskt tilbake på settet etter fødselen.

- Ben og jeg er flinke til å fordele det slik at hvis jeg jobber, så er han hjemme og omvendt. Men jeg kjenner på skyldfølelse. Jeg har snakket med mange andre kvinner om hvordan de gjør det, og de har sagt at det egentlig ikke er noen løsning. Man må bare gjøre det, delte hun, ifølge People.

For ekteparet har det vært viktig å verne om privatlivet sitt. Mens Foster ikke er på sosiale medier, så har Prepon nesten seks millioner følgere på Instagram. Likevel deler hun sjelden noe fra familielivet, men fokuserer mest på jobbrelaterte ting.

En gang i blant har datteren figurert i postene hennes, men da alltid med ryggen til kamera.

View this post on Instagram

Family time is happiness. ❤️

A post shared by Laura Prepon (@lauraprepon) on

- Jeg vil ikke bruke dagen min på å oppdatere sosiale medier. Jeg vil nyte livet mitt. Jeg ønsker å slippe folk innpå meg og la fans vite hva jeg driver med, men det er også mye jeg liker å verne om, har hun tidligere forklart til Marie Claire, ifølge People.

Spesiell start på karrieren

Lauren Prepon har gjort stor suksess i den populære Netflix-serien «Orange is the New Black». I serien spiller hun rollen som Alex Vause, som er innsatt i kvinnefengselet FCI Danbury.

Men før Prepon startet karrieren som skuespiller, var hun modell i en periode. Hun har tidligere fortalt at hun bare var 15 år da hun flyttet til Europa alene.

- Jeg bodde i Milano i ett år før jeg flyttet til London, Paris og Brasil. Det jeg ikke visste var at jeg faktisk bodde på et bordell i London, har hun avslørt, ifølge Contact Music.com.

- Jeg trodde bare det var mange pene jenter der. Så innså jeg at hvert rom hadde et tema, og at de kunne leies for en uke eller en time av gangen. Da tenkte jeg: «Ok. Dette er ganske interessant».

LES OGSÅ: Stine Hartmann avslører kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer